Mi a véleményetek arról hogy MZP szerint azért fog győzni az ellenzék,mert kihaltak a Fidesz szavazói?
Lehet benne valami. Én személy szerint nem is ismerek Fidesz szavazót. Azt látom mindenki utálja ezt a fos kormányt.
Még itt gyik-en is csak fizetett trollok vannak akik Fideszesnek mondák magukat, a közmunkánál jobb.
Nem kéne elhinni, hogy a fidesz az öregek pártja.
Nagyim 70+, ha szóba jön a fidesz csak szidja, itt GyK-n nem mondtak annyi jelzőt orbánra mint nagyim szokott használni rá. Ezzel szemben huszonéves ismerőseim között is vannak akik a fideszre fognak szavazni.
Szóval nem hiszem, hogy sok alapja van, de nem szimpatikus a kijelentés
húzogassátok csak a kukitokat a vadhajtásokra
szerintem szerintem te szerelmes lehetsz MZP-be, azért teszel ki róla minden nap egy kérdést
"Nagyim 70+, ha szóba jön a fidesz csak szidja,"
Haha, az én mamám 86 éves, szintén szidja Orbánt állandóan, de választásokkor akkor is a fideszre szavaz, mert "legalább a migránsokat nem engedik be". És nem ő az egyetlen, aki ezt a sok marhaságot elhiszi, ha utálja Orbánt, ha nem. Nagyon sokan megtéveszthetők, mások megvásárolhatók.
Hülyeség azt képzelni, hogy a Fidesz az idősek pártja.
Rengeteg 30-45 éves ember kedvezményezettje a családtámogatási intézkedéseiknek. Ha azoknak csak a fele rájuk szavaz, ez már egy jelentős réteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!