Betiltanád a szilveszteri tűzijátékot Magyarországon?
Figyelt kérdés
Szegény kutyák félelmükben nem tudnak hova bújni.2022. jan. 1. 00:18
31/59 anonim válasza:
Inkább te vagy kicsit komplexusos, azt gondolod, hogy különb vagy bármelyik embernél, hát egy nagy szart, ugyanolyan vagy😄 Ha meg ennyire gyűlölöd az embereket, miért nem nyírod ki magad vagy operáltatod magad kutyává?🤣🤣🤣
32/59 anonim válasza:
Az mikor indokolatlanul ordítják a rohadt dögök nap mint nap órákon át a nagy büdös semmit,mások nyugalmát pihenését semmibe véve azt nem veszi észre egy kutyauzi sem.
33/59 anonim válasza:
32, neeeem hááát az nem baaaaj, de a gyereksírástól kikészülnek a kutyanácik, nekik csak az ugatás zene a füleiknek 😄
34/59 anonim válasza:
Kimondta, hogy bármelyik embernél különbnek tartom magam? 😀 Nem baj, ti meg csináljátok csak a sok poronyot, szép világunk lesz, 30-40 évet még talán megélnek.
35/59 anonim válasza:
Majd te mondod meg, hogy ki mit csináljon mi?🤣
36/59 anonim válasza:
Végülis te csak annyit írtál, hogy nyírjam ki magam…de én utasítok, oké… 😅
37/59 anonim válasza:
De hát te mindent utálsz ami nem kutya, mi értelme az életednek?🤣
39/59 anonim válasza:
Nem. Legálisan lehet tüzijátékot venni, akkor meg minek kéne betiltani?
40/59 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a tűzijátékot, lőttünk is jó pár telepet este, a gyerekeknek is tetszett. Amíg naponta beleléphetek a kutyaszarba, addig egyáltalán nem hat meg a kutyások óbégatása. Sajnos bele is lépett az egyikünk egy nagy adagba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!