Betiltanád a szilveszteri tűzijátékot Magyarországon?
Figyelt kérdés
Szegény kutyák félelmükben nem tudnak hova bújni.2022. jan. 1. 00:18
21/59 anonim válasza:
A kutyák előbbre valók mint az emberek szánalmas hóbortjai (tuzijatek). Sőt nagyon sok kutya elobbre valo mint az ember. Van még kérdés?
22/59 anonim válasza:
Nem csak a kutyakrol van szo! A szabadon elo allatok is osszecsinaljak ilyenkor magukat es az idosebb embereket sem szorakoztatja a durrogtatas.
Persze el kell uldozni a telet es az arto szellemeket is ... de legalabb menjen ki a sok baromarc egy olyan helyre ahol durrogtathat es kozben mast sem zavarjon.
Szoval egy nap az evbol jo duma, de azon az egy napon sem arrol kellene szolnia a tortenetnek, hogy magukbol kifordult emberek csak azert durrogtatnak mert azon az egy napon megengedett.
23/59 anonim válasza:
Az aug.20,iki tűzijáték legalább látványos. De ez csak értelmetlen játék ostoba gyerekeknek.
24/59 anonim válasza:
Ártalmas és veszélyes. Tiltani kellene.
25/59 anonim válasza:
Imádom ahogy a kutyanácik eldöntik, hogy kinek mi legyen a fontos meg mi a felesleges. Azt akarják hogy te is olyan kutyafanatikus állat legyél mint ő, aztán ha egy rossz szót is szólsz Fifikére, azonnal kivégeztetne. A békés állatbarát 🤣🤣
26/59 anonim válasza:
Persze az nem probléma egész évben, hogy a sok paraszt nem képes összeszedni a kutyája után az ürüléket, és ott virít a kutyasz*r a járdán, egyesek pedig annyira menők, hogy póráz nélkül sétáltatnak kutyát. Én eddig is tüzijátékoztam szilveszterkor, és ezután is fogok. Ha valamelyik kutyásnak nem tetszik, sajnálom. Ja nem, nem sajnálom. Egyszer egy évben kibírja.
27/59 anonim válasza:
A kutyákat kéne betiltani. Meg azokat az idiótákat, akik nem törödnek az állataikkal, és még egy évből, pár orát sem hajlandok vigyázni rá.
28/59 anonim válasza:
Ha egy veszett kuvasz megtámadja a gyereked, akkor is tartsad csak többre, sőt, simogasd is meg, hogy jól tette.
29/59 anonim válasza:
28, az ilyen véglényeknek nincs gyereke sose, mert a kutyája a "gyereke". Bárkit és bármit feláldozna, még akár a rokonait is (már amelyik még megmaradt neki, és nem marta el maga mellől a kutyamániájával), hogy a kutyuskájának jó legyen.
30/59 anonim válasza:
Én meg az embermániát nem értem. Mi ez a felsőbbrendűség? Büszkék vagytok rá, hogy tönkretettünk egy egész bolygót és pusztítjuk a rajta élő többi élőlényt kizárólag önös érdekekből? Micsoda szép faj ez az ember, nem is értem hogy tarthatom előbbre az állatokat…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!