Mit szóltok hozzá, hogy Maki Zaj Péter azt nyilatkozta, hogy tessék levesebb áramot és gázt fogyasztani?
Figyelt kérdés
2021. dec. 31. 21:15
31/36 anonim válasza:
#30 nem feltétlen. Sajnos sok társasházban egy mérő van és azt dobják szét a lakások közt (alapterület, lakók száma vagy bármi más alapján). Így ha kandidátus hozzászóló egész nap égeti a gázt, akkor számottevően nem fog sokkal többet fizetni az éves leolvasás után, mert azt szétdobják a többi lakó között. Mondjuk ez főleg gáz és víz esetén jellemző, de láttam Újpesten példát, hogy a villany is így működött.
32/36 Dzsoki válasza:
Akkor kétszer írom,kétszer írom,hogy mindenki,hogy mindenki,megértse,megértse.Az a kiinduló tétel,az a kiinduló tétel,hogy MZP,hogy MZP,azt nyilatkozta,hogy,azt nyilatkozta,hogy,tessék kevesebb áramot és gázt fogyasztani,tessék kevesebb áramot és gázt fogyasztani!Nem írtam a villanyról,nem írtam a villanyról,mert ott,mert ott,mindenkinek órája van,mert ott mindenkinek órája van. A gáz esetében,a gáz esetében,több tízezer,több tízezer lakásban,lakásban,átalány van,átalány van.Vagyis,kevesebb,vagyis,kevesebb fogyasztás mellett.vagyis,kevesebb fogyasztás mellett,sem csökken,sem csökken a kiadás,a kiadás!
33/36 anonim válasza:
#32 játszhatod a hülyét, de ebből a hozzászólásodból is csak az látszik, hogy nem érted az átalány számítását.
34/36 Dzsoki válasza:
Kedves 33-as!Játszhatod a hülyét,de az tény,hogy gáz esetén,akármennyit fogyasztok,ugyanannyit fizetek. Nincs éves elszámolás! Fix díj van! Fűtés és a villany esetén,van. Volt,hogy visszakaptam,volt,hogy fizetnem kellett. Csak itt,csak most,csak neked,még egyszer leírom,hogy akármennyi gázt fogyasztok,ugyanannyit fizetek,éves elszámolás nélkül! Ilyen háztartásokból,több tízezer van ma Magyarországon.
35/36 anonim válasza:
#34 nem baj ha nem érted. Úgy is élhetsz boldog, ámbár együgyű, életet.
36/36 Dzsoki válasza:
Kedves együgyű 35-ös! Bizony,az nagy baj,hogy nem érted. A többiek,képesek voltak megérteni,hogy a gáz esetében,állandó díj van, éves elszámolás nélkül. Talán még van is ilyen lakásban lakó ismerősük,esetleg személyesen érintettek. Vagyis,aki érti,együgyű,aki nem,az az értelmes. Ez bizony,fordítva van! Értelmes ember,nem vitatkozik tényeken!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!