ha ennyire ámerikásan fogalmaz akkor ámerikában a helye , ja hogy ott nem vennék hasznát a gazdái
2021. dec. 31. 21:54
22/36 anonim válasza:
#21 magyar égre magyar ufót!
2021. dec. 31. 21:57
23/36 Dzsoki válasza:
Értem.Tehát nekem kellene Magyarországon egy Magyar Miniszterelnök jelölt-jelölt kijelentéseit megfejtenem?Nem egyszerűbb lenne,egyértelműen,magyarul elmondania?Nem olvasok utána!Beszéljen értelmesen,magyarul!Amerikai közmondásokkal Amerikában,magyar közmondásokkal Magyarországon érveljen!Egyébként,trágyával etetett gombának tartom magam.Jobban növekszem,mint akik meg tudják fejteni MZP rébuszait.Az igazság meg az,hogy Mészáros,sok közbeszerzést nyer.Egy esetleges Kormányváltás esetén,meg a Bige fog.
Te verset sem szoktál olvasni soha, nehogy meg kelljen fejtened, hogy a függöny lila színe mit jelképez? :D Istenem, látom a fidesz szimpatizánsai tényleg az alacsony iskolázattok közül kerül ki... Nehogy már egy szaros közmondást ne mondhasson egy miniszterelnök, mert szegény egyszerű parasztember nem tudja megfejteni... Még örültök is hogy Orbán segg hülyének néz titeket, és csak annyit mond hogy STOP mert az még eljut az agyatokig. Én meg örültem hogy MZP egy művelt, több nyelven beszélő, értelmes politikus, de látom ez sokaknak már túl sok lenne, és inkább szavaznak meg egy parasztembert aki a nép egyszerű nyelvén szólal meg, hogy azt mindenki megértse. Volt értelme az oktatást is leépíteni látom, meghozta gyümölcsét. Vagy várj, lehet ezt a gyümölcsös dolgot sem sikerül felfogni azzal a csöpp eszeddel, úgyhogy inkább nem is mondok semmit, mert még beleőrültök a nagy gondolkozásba...
2021. dec. 31. 22:06
25/36 anonim válasza:
#23 a paprikáskrumpli magyar étel?
2021. dec. 31. 22:07
26/36 anonim válasza:
akkor az összefosás csináljon egy mzp fordítót , nekem nincs időm mzp aranyköpéseit tanulmányozni
2021. dec. 31. 22:09
27/36 Magyarország jobban teljesít válasza:
Orbán a legjobb, maradjon csak miniszterelnök! :))))
2021. dec. 31. 22:56
28/36 Dzsoki válasza:
24-es!Melyik Miniszterelnök,milyen közmondást mondott? Orbán időnként mond,azt értem. Milyen közmondást mondott Gyurcsány,Bajnai,Medgyessy vagy a Boross?Igen,látom,hogy MZP hívei az alacsony iskolázottak közül kerülnek ki!A Normális Baloldaliak,a Középen Állók és a Fidesz Hívei,tudják,hogy MZP csak Miniszterelnök jelölt-jelölt.Egyébként miért szavaznék a családom 13.havi nyugdíja ellen,ha mellette is szavazhatok? Igen,MZP,nagyon kultúráltan elmondta,hogy kevesebb gázt kell fogyaszteni.Az a rezsicsökkentés.Tehát,nem tudja,hogy nagyon sok helyen,átalány van.Amennyiben tudja,akkor miért beszél ilyen böszmeséget?
2021. dec. 31. 23:06
29/36 anonim válasza:
Piros lesz a paradicsom,nem sárga.
Megnyerjük a választást és lesz áram...xD
2022. jan. 1. 08:37
30/36 anonim válasza:
17# általány 😂😂 de ugye tudod ha kevesebb áramot használsz akkor az éves leolvasáskor te azt visszakapod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!