Szerintetek miről szól ez a kép?
Na megérkeztünk...
Még ma is dolgoztok? A pártközpontban nem adták meg 31-ére a szabadnapot? Pedig ma már egy valamire való munkáltató oda adja.
#14 Nem. Ez a kép arra jó, hogy te is megmutattad mennyire át tudták már mosni az agyadat hülyeséggel.
Magyarázod a magyarázhatatlan ahelyett hogy felfognád mit jelent a kép.
Mondd már el mi értelme van a jobboldalon levő nőt férfinak nevezni. Minden embertől, akivel találkozol tán elakarod kérni a születési anyakönyvi kivonatát?
#20 Nem tudják tökéletesen átalakítani.
ragaszkodsz egy hülyeséghez, hogy a külsőségektől lenne nő a nő és férfi a férfi.
Nem attól az. A színészek éppen így át tudják magukat maszkírozni, teljesen másképpen is tudnak viselkedni, még sem nevezed nőnek azt a férfi színészt aki magát kisminkelve, női ruhában játssza a szerepét.
Kitaláltatok egy mesét, hogy lehet nemet váltani és mindenféle módon ezt akarjátok rajtunk számon kérni, hogy mi miért nem fogadjuk el a meséteket.
Mert az csak egy mese.
Nincsen nemváltás. A külsőségeken lehet változtatni, ahogy előttem más is írta a plasztikai sebészek ügyességétől és gátlástalanságától függ csak ma már, hogy kinézetre milyenné tesznek valakit, de ez nem változtatja meg a nemét, mert azt a születése véglegesen eldöntötte.
A transzneműség fogalmát is megpróbáljátok ennek a mesének az érdemében átírni. Nem az a transznemű akinek probléma van a fejével és az amúgy teljesen egyértelmű nemi jellegével nincsen kibékülve. A transzneműnek nem egyértelmű a születési neme, mert rendelkezik mindkét nem nemi jellemzőivel - lásd pénisze van de mellette méhe és petefészke, vagy épp ellenkezőleg, egyik sem egyértelmű, kevéssé fejlett hímvesszőszerű kezdeménye van ami lehet egy túl nagyra nőtt, nem megfelelően fejlett női nemi szerv is. Ők a transzneműek, akiknek sajnos a természet ilyen nehézséget okozott. Ahogy nekem is van születési rendellenességem, csak ennél mérföldekkel egyszerűbb.
Nincs olyan, hogy női vagy férfi agy, ezt már bizonyították éppen elégszer. Az agyműködének vannak olyan jellemzői, ami gyakoribb a nőknél és van ami meg gyakoribb a férfiaknál. Ez a személyiségében fog megjelenni az illetőnek. Én nőként is gyakorlatiasabb vagyok, más területeit tudom jobban használni az agyamnak, mint a testvérem, aki meg művészlélek és kevésbé a matematika a területe. Ettől még mindketten nők vagyunk, csak én mérnök lettem, ő meg művész.
A biológia minden területét és a természet törvényeit akarjátok megmásítani. Innen már csak egy ugrás a lapos Föld elmélet tőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!