Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy osztrák magyar perszonálun...

Egy osztrák magyar perszonáluniónak lenne jövője?

Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Magyar részről lenne, de Ausztria szerintem a háta közepére sem kívánná, hogy egy fejlődő, nyugati gazdaságot lelassítson sok h@lye magyar. Ja és természetesen csak akkor működhetne, ha a magyar politikai elit egy az egyben takarodik
2021. dec. 28. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Európai Unióban élünk kérdező, akár még Portugáliáig is mehetsz szabadon, én pl most apám szülőhazájában élek július 2. óta.
2021. dec. 28. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Perszonálunió azt jelenti, hogy két királyságnak ugyanaz a királya.

Az osztrákok megszállottan republikánusok és Habsburg-ellenesek.

Az Osztrák Köztársaság nem jogfolytonos az Osztrák Császársággal, nem kötődnek hozzá semmilyen szinten.

2021. dec. 28. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Már most is van ilyen, csak többen vannak a buliban - EU-nak hívják a dolgot (vámunió, gazdasági közösség, közös fizetőeszköz, monetáris politika). Politikai uniónak (közös kormánynak, mindenben megegyező jogszabályoknak) nincs értelme.
2021. dec. 28. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
58%
Én örülnék egy mindenben megegyező jogszabálynak is, hidd el én Lengyelországban élek, és annak ellenére, hogy még bejegyzett élettársi kapcsolat sincs ott, egy szívárványcsaládos rendezvényen, rengeteg leszbikus párral találkoztam akik gyereket nevelnek, nos ezért lenne jó, hogy ha itt is lenne házasság...
2021. dec. 28. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!