Márki-Zay miért beszélt összevissza a minimálbérről? Mi lesz a következő gondolata ebben a témában?
2021. dec. 28. 13:53
1/10 anonim válasza:
Pár hét és majd ő is EU-s minimálbérről hablatyol mint Apró akarom mondani Dobrev Klárika
2/10 anonim válasza:
OV miért beszélt összevissza midenféléről? ......Egyik nap ezt mondja, másik nap azt. Hát nagyon hiteles. (Vagy ez neked még eddig nem tünt fel????)
3/10 anonim válasza:
Már a cikkben is hazudnak,erre már abból rá lehet jönni hogy 1-1 mondat töredéket emelnek ki a különböző nyilatkozataiból majd addig csűrik-csavarják amíg értelmetlenné nem válik.szokásos talpnyaló fidesz média,egy guriga taknyot nem ér az egész
4/10 A kérdező kommentje:
2-es: írjál akkor ki erről te is egy kérdést.
3-as: igen, persze, tőle mindig kiemel egy szót a lejárató propagandamédia, aztán folyton elferdítik, amit ő nem is úgy gondolt. Érdekes, hogy mindig őt "ferdítik". Ő a világért se beszélne értelmetlen zagyvaságokat, vagy sose keveredne önellentmondásba. Csak egy kis kormánymédia általi rásegítéssel. Majd elhisszük.
2021. dec. 28. 14:16
5/10 anonim válasza:
Miért kell mindig orbánra hivatkozni. Attól hogy orbán beteg nem kell a másik oldalnak egy még betegebb embert megválasztani arra hivatkozással hogy 12 évig a másik is jó volt.
Nem lehetne esetleg egyszer egy épeszű politikus az ország vezetője ?
6/10 anonim válasza:
5# Üdv a kétosztatú magyar valóságban. Ez egy ilyen társadalom: egymást túllicitelő aljadékok nyerik a választásokat. Már amikor éppen vannak választások és be nem kebelez minket valamelyik nagyhatalom. Utána kezdődik minden elölről
7/10 anonim válasza:
Személy szerint idokolatlannak gondolja a minimálbért. Hasonlóan elítéli az abortuszt is. Ettől még egyiket se akarja megszüntetni. Szerintem teljesen érthető az álláspontja.
8/10 anonim válasza:
7# Jó-jó, de az addig csak szájkaraté, amíg a kijelentései nem párosulnak konkrét tettekkel. Ha indokolatlannak tartja, akkor az nem azt jelenti, hogy el akarja vetni a koncepciót? Én amúgy abszolút értem (= piacra akarja bízni a bérek kialakítását, nem az állami "gondoskodásra"), csak ha nincs hozzá programterv, akkor az csak egy kommunikációs bullshit.
9/10 anonim válasza:
7# szóval lényeg a lényeg: ha valaki egy intézkedést vagy rendszert elítél, akkor szerintem egyenesen következik belőle annak az eltörlési vagy megszüntetési szándéka, vagy felváltása valami mással. Vagy nem jól gondolom?
10/10 anonim válasza:
A kérdező egy Fidesz pártkatona aki pénzt kap Márki Zay mocskolásáért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!