Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP eltörölné a minimálbért,...

MZP eltörölné a minimálbért, mi lenne helyette?

Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 07:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Segíly
2021. dec. 19. 08:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Gyula,tegnap már megbeszéltük,ha nem tudsz értelmesen kommentelni akkor ne írj ide...
2021. dec. 19. 08:02
 3/11 anonim ***** válasza:
9%
Maximálbér. Nyomor és éhínség csak fidesz alatt van.
2021. dec. 19. 08:11
 4/11 anonim ***** válasza:
2021. dec. 19. 08:12
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Annak a 200 ezer embernek kutyavilág lenne.

További másfél milliónak, akik járandósága ebből számítódik meg jó nagy káosz.

2021. dec. 19. 08:15
 6/11 anonim ***** válasza:
17%
Pedig de..Ha megnézed a baloldal eddigi rendszerváltás utáni ténykedését, vagy elég csak körbenézni a világban ahol baloldal van hatalmon, akkor ez a tendencia. Csak fosztogatni, és osztogatni tudnak, ha nem tudják adóemelésekkel elvenni a jobb módúaktól a reá valót, akkor megkezdik a korlátlan hitelfelvételt, eladósítást. A segély tökéletes eszköz függőségben tartani szegényebb tömegeket, akik számszerűleg mindig is többen voltak mint a gazdagok, és a megmentő szerepében lehet sütkérezni, miközben minden baj forrásának mutogatni lehet a jobboldalra. Ezt eljátszotta nálunk a baloldal legalább háromszor aki bedől még egyszer nekik, annál valami nagy baj van, vagy amnéziás.
2021. dec. 19. 08:16
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
6) amit írtál az egy az egyben igaz a fideszre.
2021. dec. 19. 08:25
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

Gyula, a jobboldal nem ugyanezt csinálja? Fosztogatás, haveri körbem osztogatás, pipa. Hitelek felvétele, pipa. Megmentő szerepében tetszelegni,( Soros, Brüsszel, migránsok, járványhelyzet), pipa. Munkabérek alacsonyan tartása, pipa.

Mondd, ha nem így van.

Nem vagyok sem jobbos, sem balos.

2021. dec. 19. 08:28
 9/11 anonim ***** válasza:
12%

Munkabérek alacsonyan tartása ... kizárólag a másodlagos leosztású állami szektorban, a versenyszektorban a munkaadók döntenek.

A minimálbér meg szektoroktól függetlenül kizárólag az alulképzett és hátrányos helyzetű munkavállalók foglalkoztatását szabályozza. Ez a réteg államilag előírt minimálbér nélkül még kevesebbet bírna keresni egységnyi munkaidő alatt.

2021. dec. 19. 08:55
 10/11 anonim ***** válasza:
29%
Csak szubjektíven tudok válaszolni. Lehet én egy szerencsés kivétel vagyok, hogy mindig a jobboldal alatt ment a szekér, de én ezt tapasztaltam. Nincs semmilyen politikai kapcsolatom, sosem volt "hátszelem", mindig a piacról kellett megélnem. Minden hibát (is) a szemére lehet vetni a fideszre, és az ellenkezőjét is, pártállástól függően, de az tény, hogy nagyon tudják pörgetni a gazdaságot. Cseszhettem hogy 250 volt az ejro Gyurcsánynál, ha egy büdös kanyim nem volt, most biztos fáj nosztalgiából a 370, de így, vagy úgy ki tudjuk gazdálkodni. Minden értelmes ember tudta, hogy lakást Bp.-n 2008-ban kell venni a Haller utcában 14 miláért, az Örsön 6 miláért, de egyszerűen olyan pénztelenség volt, hogy ennyiért sem keltek el. Mos a fiamék 40 millióért kaptak egy lukat a keleti mögött, de akár hogy is fáj a gondolat hogy mennyi ez, meg tudták venni. Mielőtt burzsujozna valaki, diplomás motivált fiatalok, elfogadható fizetéssel, jövőképpel, és kb 1/4 önrésszel. Lehet itt szidni mindkét oldalt, de aki a piacról él, annak az a tapasztalata, hogy a fidesz alatt jobban mennek a dolgok mint a komcsiknál. És ezt azért merem leírni, mert számos vállalkozó ismerősömnek is ez a tapasztalata. Azzal, hogy a fidesz a felsőbb szinteken szabadjára engedte a gyeplőt, hatalmas pénzt pumpált be a gazdaságba, ez kihatással van az alsóbb régiókra is, akkor is, ha semmi közük a fideszhez.
2021. dec. 19. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!