Kötelező oltást javasol a szakértő. Egyetértessz vele?
Ez melyik szakértő?
Az lódoktor vagy a okj-s mentős?
Hehehe nem nagyon fogy a trágyalé vakcinájuk? :DDD
A szavatossága meg már mindjárt lejár mi :DDD
Boldogkői már többször bizonyította, hogy túloltották, már agyára ment a sok vakcina. Inkább tanult kollégájára kéne hallgatni, neki vannak értelmes gondolatai is:
Boldogkőit utálom a legjobban az összes sztárceleb virológus közül.
És nem értek egyet.
"A járványt akkor tudjuk megállítani, amikor a lakossági 90%-a immunológiailag védettnek tekinthető. Ezt vagy oltásokkal vagy a természetes fertőzéssel lehet elérni – nyilatkozta Boldogkői Zsolt biológus az RTL Híradójának."
Ez maximum akkor lenne igaz, ha a világról beszélnénk.
Beoltanak mindenkit, aztán beharangozzák a bengáli mutánst, ami hazajött a nyaralásból. Be kellene fejezni ezt a COVID hisztit.
#8! Én azt nem értem, hogy Rusvait hogyhogy nem távolították még el. Ő sokszor tényleg értelmes dolgokat mond, nem azt, ami a kormánynak és oltáspropagandájának megfelel.
Sajnos, nem tudom, hányas voltam, mert a köcsög reklámok mindent kitakarnak😂Aki a Rusvai linket küldte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!