Mit szólnátok hozzá, ha mostantól csak vallásos emberek (főleg keresztények) taníthatnának az iskolákban?
@12:03
Mintha nem tudnánk hogy vannak olyan Fidesztálib agyhalottak, akik ezt még komolyan is gondolnák...
"Te agymosott ballib provokátorként hiszed és hazudod hogy vannak ilyenek, én meg fideszesként tudom, hogy nincsenek."
..és ezt higgyük el egy fieszesnek, aki még akkor is hazudik amikor kérdez. :)
Tanult már tőlük eleget az emberiség a történelme folyamán:
Erőszakot, megbélyegzést, gyűlöletet, diszkriminációt, ideológiával táplált törvényes tolvajlást, emberölést, - amellyel párhuzamban csak a kiválasztottaknak csepegtetett, saját maguk által tudományosként elfogadott ismereteket lehet a mérleg másik serpenyőjébe rakni.
Ha rajtam múlna, még az egyházak működtetését is betiltanám az országban, mert csak egy szűk réteg érdekeit képviselik Magyarországon az "egyházak" és nincs arányban az egyházakat képviselők kitartása a társadalmi hasznukkal.
Egyértelmű, hogy nem támogatom az ötletet!
Ahová a vallás beteszi a lábát, ott a korrupció, az erőszak, a kettős mérce, diszkrimináció lényegében azonnal felüti a fejét!
Nem!
"A gyerekek befolyásolhatóak és nem mindegy, hogy milyen értékrendszert fognak képviselni, vagy milyen értékrendszert alkalmaznak az értékelésük és nevelésük folyamán."
Biztos vagy benne? Gyakorlatilag együtt nevelkedtem a másfél évvel idősebb nagybátyámmal. Belőle pap lett, belőlem megveszekedett ateista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!