Ajándékoztál, Mandíner előfizetést már Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Az egyik HírTV-én reklámoznak olyat, hogy újság előfizetést ajándékozzon szeretteinek. Nekem ez eszembe sem jutna, de tanultam maketingből, hogy olyan reklámok vannak, amik már meglevő, potenciális tevékenységeket erősítenek. Ezek szerint sokan fizetnek elő Mandínerre, hogy a jövő évben is olvassák Bayer Zsolt, Rákay Philip magas röptű elemzésit. Tudól ilyen emberekről? Valóban léteznek az online felületen kívül még papír alapú is? Mi lehet a motvoáció:2021. dec. 20. 17:40
A kérdező szavazást indított:
Én is előpfizetek
Ismerek olyat aki igen, én magam nem (még)
Nem
24 szavazat
1/6 anonim válasza:
Fidelitasos névkihúzós ajándékozós bulira tökéletes.
2/6 anonim válasza:
Nem, de elég színvonalas portál.
3/6 A kérdező kommentje:
1, viccelsz? Ott alap
2021. dec. 20. 18:45
5/6 Demion válasza:
Évekkel ezelőtt még voltak értelmes, vállalható cikkei a Mandinernek, de mostanra már nagyjából a Pesti Srácok színvonalán vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!