Orbán Viktor cigány származású?
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 19:14
21/31 anonim válasza:
20# igazad van, a baloldal valoban nem rasszista, hanem embergyűlőlő.
22/31 anonim válasza:
Orbán egész arcberendezése és a kövérsége is a cigányokra jellemző, de főleg az állandó lophatnékja. De Fejér megyében éltek rokonok, akik szintén ilyen feketék voltak. Vagyis nem cigó, csak azok viselkedést utánozza.
23/31 anonim válasza:
24/31 anonim válasza:
Egyértelműen az, egyszerűen látszik a kinézetén.
25/31 anonim válasza:
én tényleg csak biologiai érdeklődésből feltettem 1 kérdést a japánokról és egy másik néprőla külső arc jellegzetességről.Nem engedte át a gy.i.k. Ez a kérdés meg simán átmegy.Nem értem..
26/31 anonim válasza:
Ezt a kérdést itt is feltették: [link]
27/31 anonim válasza:
Bázakerettye!
Innét származik a másik nagymamája. Tiszteletem a családjának, ne rajtuk toroljuk meg honatyánk fafságait!
28/31 anonim válasza:
Az biztos vágyik haza és vinné keletre az országot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!