Orbán Viktor cigány származású?
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 19:14
11/31 anonim válasza:
Baloldaliként mondom, hogy óriási gyökérség ez a cigányozás. Ami teljesen nyilvánvalóan gyáva támadás akar lenni, a rasszizmusnak meg semmi helye egy normális országban, oldaltól függetlenül.
12/31 anonim válasza:
Szerintem pont az a probléma, hogy ha valaki megkérdez egy ilyet, akkor egyből a rasszizmusra gondol és lehet, hogy tényleg arra gondolt, de nem fejezte ki a kérdésében azt, hogy ezt ő negatív tulajdonságnak tekinti. De egyből a társadalom rasszizmusnak tekinti, akármilyen szándékkal is kérdezi
13/31 anonim válasza:
Nem, még amikor a baloldal lejártó könyveket íratott Orbán Viktorról, akkor is kénytelenek voltak megállapítani, hogy ebből semmi nem igaz. Mérnök-tanárnő házasságból született, egész egyszerűen a 20. század első felében született cigányok nem is jutottak ilyen helyzetbe, ez szociológiai tény. És senki nem volt Orsós a családban, az Orbán nagyon régi magyar családnév. Ezek mind kamu sztorik. Egyszer fiatalon felöltözött cigányosak poénból valami jelmezes összejövetelre, ezzel a képpel szoktak még hazudozni.
14/31 anonim válasza:
Nem az csak úgy viselkedik biztos cigányok nevelték fel.
15/31 anonim válasza:
Nem cigány nézzetek rá, sokkal sötétebbek is vannak nála.
16/31 anonim válasza:
Szerintem pont azok a rasszisták, akik itt a válaszolók közül egyből támadásként fogják fel ezt a kérdést, hisz ők bizonyítják ezzel, hogy a cigány számukra sértést jelent
17/31 anonim válasza:
@16 Hagyjuk már ezt. Tudom én, hogy a gyakoris náci az még a sima nácihoz képest is gyáva fajta, de ne legyünk már ennyire álszentek, ifiurak.
18/31 anonim válasza:
Amúgy hiába baloldalizzátok a kérdezőt, a baloldalból következik, hogy nem lehet rasszista
Rasszista ember csak jobboldali lehet
20/31 anonim válasza:
@19 Én értem, hogy olvastál ilyesmiről a Vadhajtásokon vagy a kurucinfón, de ha szerinted bármi köze van a rasszizmushoz, akkor vagy nem érted vagy hazudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!