Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor cigány származású?

Orbán Viktor cigány származású?

Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 19:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
30%
Baloldaliként mondom, hogy óriási gyökérség ez a cigányozás. Ami teljesen nyilvánvalóan gyáva támadás akar lenni, a rasszizmusnak meg semmi helye egy normális országban, oldaltól függetlenül.
2021. dec. 26. 19:55
 12/31 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem pont az a probléma, hogy ha valaki megkérdez egy ilyet, akkor egyből a rasszizmusra gondol és lehet, hogy tényleg arra gondolt, de nem fejezte ki a kérdésében azt, hogy ezt ő negatív tulajdonságnak tekinti. De egyből a társadalom rasszizmusnak tekinti, akármilyen szándékkal is kérdezi
2021. dec. 26. 20:00
 13/31 anonim ***** válasza:
83%
Nem, még amikor a baloldal lejártó könyveket íratott Orbán Viktorról, akkor is kénytelenek voltak megállapítani, hogy ebből semmi nem igaz. Mérnök-tanárnő házasságból született, egész egyszerűen a 20. század első felében született cigányok nem is jutottak ilyen helyzetbe, ez szociológiai tény. És senki nem volt Orsós a családban, az Orbán nagyon régi magyar családnév. Ezek mind kamu sztorik. Egyszer fiatalon felöltözött cigányosak poénból valami jelmezes összejövetelre, ezzel a képpel szoktak még hazudozni.
2021. dec. 26. 20:31
 14/31 anonim ***** válasza:
68%
Nem az csak úgy viselkedik biztos cigányok nevelték fel.
2021. dec. 26. 20:57
 15/31 anonim ***** válasza:
65%
Nem cigány nézzetek rá, sokkal sötétebbek is vannak nála.
2021. dec. 27. 10:43
 16/31 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem pont azok a rasszisták, akik itt a válaszolók közül egyből támadásként fogják fel ezt a kérdést, hisz ők bizonyítják ezzel, hogy a cigány számukra sértést jelent
2021. dec. 27. 22:54
 17/31 anonim ***** válasza:
53%
@16 Hagyjuk már ezt. Tudom én, hogy a gyakoris náci az még a sima nácihoz képest is gyáva fajta, de ne legyünk már ennyire álszentek, ifiurak.
2021. dec. 27. 22:57
 18/31 anonim ***** válasza:
71%

Amúgy hiába baloldalizzátok a kérdezőt, a baloldalból következik, hogy nem lehet rasszista

Rasszista ember csak jobboldali lehet

2021. dec. 27. 23:00
 19/31 anonim ***** válasza:
81%
18# kritikai fajelmélet...
2021. dec. 30. 18:01
 20/31 anonim ***** válasza:
52%
@19 Én értem, hogy olvastál ilyesmiről a Vadhajtásokon vagy a kurucinfón, de ha szerinted bármi köze van a rasszizmushoz, akkor vagy nem érted vagy hazudsz.
2021. dec. 30. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!