A meleg mozgalomnak miért jó az, hogy Magyarországtól pénzeket vonnak meg?
29: "Amúgy a könyv, ahogy látom egy életrajzi könyv. Az író a saját élményeit írja le. Köszönöm szépen az ajánlást. 😉"
Örülök, hogy segíthettem pedofil barátom! Illusztrálva is van, ahogy a két kiskorú bekapja egymás kukiját, és ezt iskolák polcain helyezik el. Lobbizzál te is azért, hogy itthon is mindenki ilyen egyenlően férjen hozzá a szexuális javakhoz, nemtől, kortól függetlenül!
30: az még egy dolog, hogy az életük akörül forog, de ha a gyerekem szexualitása körül forog, akkor durci leszek. Márpedig úgy tűnik, hogy ez a helyzet.
Kérdező, megnéztem ez milyen könyv. Elmondanád nekünk milyen iskolák milyen polcain helyezték el ezt a könyvet? A könyvtárban? Az öltözőben? Hány éves kortól férhettek hozzá a tanulók? Ezek igen fontos kérdések.
Kár, hogy egyetlen érvedet sem tudtad megvédeni eddig. A hozzászólók kérdései elől meg rendre kitértél.
Szerintem amúgy csak egy kártékony, gyűlölködő propagandista vagy. Van most pár kérdés és legalább egy olyan hozzászóló, ahol a te stílusod lehet felismerni. Igen szomorú, hogy a hazai leromlott oktatási rendszerben nem állt módodban megtanulni, hogyan kell érvelni, vitatkozni. Leginkább a másik iránti tisztelet az, aminek híján vagy, végtelenül szomorú.
34: ezt és egy másik hasonló pedofil könyvet Texas állam összes iskolájában helyezték el, melyeket azóta szülői felháborodásra visszavontak a polcokról. Jó kérdés, hogy hogy került oda, illetve egyáltalán nyomtatásba.
Itt meg tudsz róla nézni egy videót (igen, egy jobboldali srác csinálta, tehát megnyugodhatsz, a probléma nem létezik - bár lehet, ez téged inkább felzaklat):
https://www.youtube.com/watch?v=I9_TkOUVkSc&t=129s&ab_channe..
Fel nem foghatom!
Itt csak egy anonim pedofilia támogató van, vagy ennyien vannak?
Lásd lepontozások és az egész vita.
A pontozások alapján 7-et számoltam pedofilia támogatót.
(30, 50, 75, 82, 85, stb. százalékosok.)
De lehet, hogy egyszerűen csak "ultrabalosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!