Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nők, ti szeretnétek a férfiakk...

Nők, ti szeretnétek a férfiakkal közös wc-t?

Figyelt kérdés

Chicagóban ez már lehetséges!

[link]

2021. dec. 23. 04:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
94%

#60 Akkor egy kérdés.

HOGYAN tegyük a nyilvános vécéket biztonságos térré?

Jól jönne a javaslat is mellé, mert azon kívül, hogy bekamerázod és valaki éjjel nappal figyeli, hogy mi történik egy nyilvános vécében, meg azon kívül, hogy megszabod ki mehet be oda, nem tudsz semmit tenni.

Most elvárod, hogy valami kedvéért, amiről maguk az lmbtqxyz lobbi képviselői is azt állítják, hogy Magyarországon nem is téma csak felfújja a fidesz - vagyis hogy az lmbtqxyz tagjai problémát okoznának bárkinek - át kellene alakítani mindenki másnak a megszokott életét. Miért?

Egy olyat se fognak kizavarni a női vécéből aki nőnek néz ki. De jelmezbe öltözött pasikat bizony ki fogják zavarni. Vagyis ha az illető valóban olyan aminek állítják a transz nőket, akkor a kutya nem fogja szóvá tenni, hogy a női mosdóba ment be. Mert a női mosdóban nincsen piszoár, nem kell senkinek elővenni a nemiszervét és mások előtt vizelnie.

A női mosdóban nem látod, hogy a másik ráül a vécére vagy vele szemben állva pisál bele. Azt látod, ahogyan kinéz és amit ott csinál ahol mindenki más is csak kezet szokott mosni. Emiatt nem kell hisztit csinálni.

Egy csúnya nőt se küldtek még ki a női vécéből, én se vagyok egy matyó hímzés így 50 évesen, sehol nem küldenek ki, bár egyszer egy barátnőmre rászóltak, hogy eltévesztette a mosdót, mert hátulról a magassága és rövid haja miatt fiúnak nézték. De aztán megfordult és nem volt vita.

Ez a része nem neked szól, tőled csak az érdekelne, HOGYAN tegyék biztonságossá a nyilvános vécéket?

2021. dec. 26. 00:04
 62/62 anonim ***** válasza:
14%
Nem tudom milyen világban éltek, de engem férfi WC-ben soha nem ért bűntény vagy atrocitás. A férfiak könnyíteni mennek oda, nem erőszakoskodni. A farkas sem harap szarás közben.
2021. dec. 27. 12:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!