Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nők, ti szeretnétek a férfiakk...

Nők, ti szeretnétek a férfiakkal közös wc-t?

Figyelt kérdés

Chicagóban ez már lehetséges!

[link]

2021. dec. 23. 04:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
55%

Én külön csinálnák WC-t magyarnak és réti négernek.

Sőt ezen belül intelligens és "paraszt" embernek.

2021. dec. 23. 19:47
 42/62 anonim ***** válasza:
79%

"A férfiakat miért nem kérdezed meg, te diszkriminatőr?"

"Hogy szeretnének-e a női mosdóba menni? Szerintem az épelméjűek nem."

Mert a nők szeretnének?

2021. dec. 23. 19:52
 43/62 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Minden fajnak, nemnek, rassznak, külön WC-t!
2021. dec. 23. 19:53
 44/62 anonim ***** válasza:
66%
Uramatyám, tudtam, hogy a baltrollok IQ-ja alacsony, de azt nem, hogy ennyire. Mindig is létezett vécé külön neműeknek, most meg hirtelen ráébredtek, hogy ez maga a nácizmus... Anyám, borogass...
2021. dec. 23. 20:09
 45/62 anonim ***** válasza:
7%

Nem tudom, hogy a hír valós-e, vagy valami troll-akció.

Mint ahogy azt se tudom, hogy ott a koedukált vécék - ha azokról van szó, mit jelent, vagy milyenek. Én írtam, hogy az teljesen okés, hogy elkülönített vécé teljesen okés, hogy férfi is és nő is használja. Ha ott ilyen vécék vannak az iskolában, akkor nincs miről beszélni.

Az Origo annyira hiteles, mint amennyire Sztálin humánus volt.

A hírforrásként megjelölt anyag hitelessége is megkérdőjelezhető... valakinek a twitter-bejegyzése... Ne röhögtesd ki magad!

2021. dec. 24. 10:16
 46/62 anonim ***** válasza:
89%
#45: [link]
2021. dec. 24. 10:30
 47/62 anonim ***** válasza:
21%

"vannak bántalmazott nők, akik a traumájuk miatt nem mernek egy olyan kiszolgáltatott helyen osztozni férfiakkal, mint a nyilvános wc"

Ezért legyen a nyilvános wc is biztonságos hely. Ha szerinted az fogja visszatartani a férfiakat a nők megerőszakolásától, hogy ki van téve egy szoknyás néni az ajtóra, akkor sajnos nagyon ideális világban élsz. Ha meg biztonságossá tesszük, akkor senkinek semmi félnivalója. (Egyébként férfiakat is erőszakolnak meg férfimosdókban, azt nem lehet megszüntetni azzal, hogy nyitunk egy újabb mosdót, a biztonságos wc-használat bevezetésével pedig igen.)

"vallási kisebbségekben a nőknek (pl muszlimoknál) szintén kényes téma idegen férfiak által használt wcbe menni"

Ez az egyetlen érv, amit úgy-ahogy még el lehet fogadni, de a muszlimok is kiegyeznének ezzel a megoldással, ha mondjuk lenne a vécében tükör, hogy a nők megigazíthassák a fejkendőt. Biztos van olyan szélsőség is, aki ezt se hajlandó, de az élet minden aspektusát nem lehet a vallási szélsőségekhez igazítani. Mondom ezt keresztényként.

"nem lehet kiszűrni a beteg f...szokat - már ez alatt a kérdés alatt is gyülekeztek a glory hole-os degeneráltak, akik arról fantáziálnak, hogy hogy lóbálnák a farkukat a nők előtt"

Mi az, amit így meg tudnak tenni, de biztonságos, felügyelt környezetben, faltól falig tartó plafonnal, külön szobákban (stb.) nem? Komolyan érdekel. Nem mondtam, hogy most azonnal minden nyilvános vécé ajtajára rakják ki, hogy all inclusive és kész.

"és végül: az uniszex wckben ténylegesen több a zaklatások száma. konkrétan veszélyes, ártalmas, szar ötlet direkt ilyeneket csinálni."

Oké, akkor erről majd linkelj statisztikát. De megint csak: a probléma NEM az uniszex vécé, a probléma NEM a férfi nem, hanem az alapvető biztonság teljes hiánya. Ha ezt biztosítjuk a vécékben, akkor ez a probléma megszünteti önmagát, illetve nem fog megnőni az erőszakok száma, sőt, lecsökken. Ráadásul azok az emberek, akik se nem férfiak, se nem nők se kerülnek kellemetlen helyzetbe (ne nyissunk vitát arról, hogy kinek a vallása meg eltorzult világlátása szerint nincsenek ilyenek, a valóság az, hogy vannak).

Érdekes, hogy az egyébként tényleg nem zavar senkit, se baloldalit, se jobboldalit, hogy a nyilvános vécéket a nemi erőszak táptalajaként emlegetjük. Senkit nem zavar, hogy egyneműek között is történhet erőszak a jelen körülmények között, csak olyankor kezd el hirtelen mindenkit foglalkoztatni a nemi erőszak kérdése, amikor transzneműekkel kötik össze.

"Azt mondja snowflake, közben meg ő nem akar a saját nemének megfelelő illemhelyiségbe menni."

A legtöbb snowflake a jobboldalon van, sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod. Engem nem zavar, ha te férfinak vagy nőnek tartod magad, az sem, ha valaki egyiknek se, a vécékérdésben meg elfogadom, hogy ez a szabály akkor keletkezett, amikor a kivillanó női boka, meg a gardedám nélkül egy szobában való tartózkodás erkölcstelennek volt bélyegezve. Azokon az időkön ma már mosolygunk.

2021. dec. 24. 15:38
 48/62 anonim ***** válasza:
83%
Ha ennyire fáj nekik, hogy pénisszel nem mehetnek a női mosdóba csináljanak külön LMBTQ mosdókat, azokat viszont hagyják békén akik nem kíváncsiak az ilyen jellegű dolgokra.
2021. dec. 24. 17:57
 49/62 anonim ***** válasza:
24%

Tök jó, hogy ilyen gumicsontokkal tömi az agyatokat a Fidesz lakájmédiája, és ti ezen rágódtok, addig sem foglalkoztok olyan apróságokkal, hogy A fidesz három kétharmados ciklus alatt

eltékozolta a történelmi lehetőségeit és

romokba taszította az oktatást,

megosztotta a nemzetet,

romokba taszította az egészségügyet,

nyugdíjválságot idézett elő a manyup einstanddal,

hogy a munkavállalók jogát katasztrófálisan csökkentette

hogy iszonyatos államháztartási hiányt ért el hatalmas pazarlások mellett

Lerombolta a demokratikus értékrendet

maffiózó kormányt épített ki és virágzik a korrupció intézkedéseiknek köszönhetően.

Hogy Magyarország a világelső a COVID halálozásban lakosságarányosságot tekintve.

De nyugodjatok meg, nehogy ilyesmivel foglalkozzatok, nehogy felelősséget kelljen nekik vállalni a szándékos bűneikért, a mulasztásaikért, a hanyagságukért, stb. verjétek a nyálatokat, ha bedobnak egy ilyen gumicsontot, hogy a világ másik végén van valami (vagy nincs, vagy nem úgy van, de ez mind nem számít, csak az a lényeg, hogy a valós problémákra ne figyeljetek)!

2021. dec. 24. 18:22
 50/62 anonim ***** válasza:
48%
#47: Te normális vagy? Tényleg azt gondolod, hogy bármelyik szülő jónak gondolja, hogy mondjuk az ötéves kislánya olyan vécébe menjen, ahol férfiak mászkálnak? Remélem, nincs gyereked.
2021. dec. 24. 20:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!