Nők, ti szeretnétek a férfiakkal közös wc-t?
Az alapelvárás a tiszta, kulturált mellékhelyiségek megteremtése lenne, zárható ajtóval, padlótól plafonig tartó fallal, biztonságos körülmények között. Innentől kezdve már édes mindegy, hogy előttem eggyel milyen nemi szerve volt annak, aki elvégezte odabent a dolgát, amíg képes emberhez méltó körülmények között megtenni ezt. Ha meg nem kulturált, akkor is tökmindegy nekem, hogy nő volt-e vagy férfi, sajnos bőven akad ilyen mindkét nemből, ezt nem tudod kizárni azzal, hogy az egyik csoportot kitiltod.
Akinek meg még az ilyen esetben is plusz elvárásai vannak, tehát nem szeretne egy mosdót használni, ahol előtte mondjuk két órával ellenkező nemű tartózkodott, az menjen haza pisilni, és ne támasszon extra elvárásokat.
"Sajnálom, hogy te azt hiszed, hogy egy kisebbségnek joga van ráerőszakolni az akaratát a többségre, sértve annak jogait."
Én azt hiszem, hogy mindenkinek joga van azt csinálni, amit akar, amíg az másnak nem árt. Hogyha te úgy gondolod, hogy neked árt az, ha valaki bemegy a szomszéd mellékhelyiségbe, és más a neme/életkora/kedvenc színe, mint a tiéd, ajánlom szakértő felkeresését. A világ nem körülötted forog, kicsi snowflake, jobb, ha ehhez hozzászoksz, és nem vágod ki a mártírkártyát.
"Én azt hiszem, hogy mindenkinek joga van azt csinálni, amit akar, amíg az másnak nem árt."
De árt, béjb, ez a probléma.
Sztem kérdező már kiírt erről egy kérdést, ami alatt leírtam, hogy kiknek árt ez az egész uniszex nonszensz, de egye fene, kiítom ide is:
- vannak bántalmazott nők, akik a traumájuk miatt nem mernek egy olyan kiszolgáltatott helyen osztozni férfiakkal, mint a nyilvános wc
- vallási kisebbségekben a nőknek (pl muszlimoknál) szintén kényes téma idegen férfiak által használt wcbe menni
- nem lehet kiszűrni a beteg f...szokat - már ez alatt a kérdés alatt is gyülekeztek a glory hole-os degeneráltak, akik arról fantáziálnak, hogy hogy lóbálnák a farkukat a nők előtt
- és végül: az uniszex wckben ténylegesen több a zaklatások száma. konkrétan veszélyes, ártalmas, szar ötlet direkt ilyeneket csinálni.
Néhány ember naivitása teljesen megdöbbentő. Az egy dolog, hogy számításba se veszitek a múltban megerőszakolt nők traumáját és félelmeit, de basszus, ez ténylegesen, kimutathatóan megemelné a kockázatot további zaklatásokra.
Különben ez az a kérdés, amire még 5-10 éve is kiröhögtek volna bárkit, ha komolyan felveti, ma ez már közéleti dilmma.
De ugye nincsen LMBTQ lobbi, ezt csak a Fidesz találja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!