FIATALOK! Melyik párt a legszimpatikusabb nektek a jelenlegi politikában?
"3-mas vagyok
Nem vágyom arra hogy privátban leírjátok nekem hogy az ágyban megváltoztatjátok a politikai véleményem, köszönöm :D"
Amúgy se szexelnek Fideszessel :D
11
Akkor a fél ország kiesett nálad? Még varga judit és alexandra is kiesett?
8 "Most az eu- is fizetünk de nem kapunk semmit Orbán miatt."
Akartad mondani az LMBTQ lobbisták miatt, mert a gyermekvédelmi törvény miatt nem kapjuk meg a jogos pénzünket
Egyikre se mondanám, hogy szimpatikus, a magyar politikát úgy ahogy van, viccnek tartom. Komolyan, a gimnáziumi vitáinkban több érték volt, mint abban, amit a legtöbb politikus (párttól függetlenül) hablatyol. Teljesen komolyan vehetetlen az összes, úgy civakodnak, mint az ovisok, bár ez sajna nem csak Magyarországon megfigyelhető.
Valószínűleg senkire se fogok szavazni, talán a Kétfarkúra leadom a voksomat, de nem tudom. Februárban úgyis elköltözök Magyarországról (ha minden jól alakul, már csak látogatni fogok visszajönni), így értelmét se látom, hogy minek szavazzak.
23/L
#10: Miért? Azért mert a kérdező a kimondottan a pártszimpátiára kíváncsi? A közvélemény-kutató cégek is készítenek ilyet (akár jobbra, akár balra húznak), mivel ez alapján jól meghatározható, hogy melyik pártnak mekkora a befolyása az összefogáson belül. Itt van pl. a legfrissebb pártokra lebontott felmérés:
Ha én mondjuk LMP-s vagyok, de rühellem a DK-t, akkor ezt hogyan nyilváníthatnám ki? Okoska! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!