Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a bőr...

Mi a véleményetek a bőr alatti chip beültetésről, hogy igazolhasd a védettséged?

Figyelt kérdés

[link]

Te hagynád hogy beléd ültessenek ilyet, hogy érvényes oltásigazolványod legyen?

2021. dec. 21. 02:11
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
66%
#40: Na, látod, milyen könnyen eljutottunk idáig, hogy ilyen világban éljünk. Te pedig azt mondod, kit érdekel, és menetelsz tovább ugyanabba az irányba úgy, hogy minden még rosszabb lesz.
2021. dec. 22. 18:03
 42/57 anonim ***** válasza:
96%

""Ez a chip dolog meg csak azért zavarja az embereket, mert orvosi beavatkozás kell hozzá."

Szerintem a vakcina ellen is ezért tiltakoznak. Ha egy pirula lett volna, simán bekapkodják."

Tévedés.

Én az e-személyi ellen is zörögtem, nem is voltam hajlandó semmilyen adatot feltöltetni az igazolvány chipjébe.

2021. dec. 22. 18:05
 43/57 anonim ***** válasza:
95%
#42: Dettó. Most komolyan, az az érv ellenünk, hogy már úgyis megfigyelnek. És ez az érv arra, hogy még jobban megfigyelhessenek. Mintha nem emiatt a szemlélet miatt jutottunk volna már idáig is.
2021. dec. 22. 18:07
 44/57 anonim ***** válasza:
96%

#43 pontosan!

Ráadásul, amíg testen kívül van a chip, eldöntöm, hogy 1: magammal viszem-e bárhova

2: szükségem van-e olyasmire, amiben van.

Például épp bufatelefon vásárlást tervezek és elhajítom a francba az okostelefont.

Szarnék én rá, hogy telenyomnak chippel, ha biztosra vehetném, hogy soha senki nem fogja rossz célokra felhasználni. De pont egy pegazus botrány után az ember elgondolkodik, hogy vajon mennyire hihető a jó szándék...

2021. dec. 22. 18:17
 45/57 anonim ***** válasza:
100%
Mar 3-szor be vagyok oltva, de ez mar tulzas.
2021. dec. 22. 18:57
 46/57 anonim ***** válasza:
94%
40 ez jó, szóval akkor ha már valaki nyomon tudja követni hol a telefonod akkor rögtön a bőröndbe is ültetnéd a gps-t? A telefont eldobod, vagy fizetsz készpénzel, szek még opciók. Amíg megvannak ezek az opciók addig nem tudnak magyon ártani neled hiszen ha megteszik mindenki eldobná. De mostmár elkezdtük azt is normalizálni hogy állambácsi azt rak beléd amit akar különben kizárnak a társadalomból. Akkor mi a garancia hogy nem lesz kötelező chipezés is? Alap logika csak az emberek többsége annyira jobbágyagyú hogy erre sem képes. A gyerekeink meg majd átkozzák a sok mostani rabszolgaagyút aki miatt rabszolgaéletük lesz.
2021. dec. 22. 20:00
 47/57 anonim ***** válasza:
21%

Ezek kábé olyan nevetséges félelmek, mint régen a ne menjünk gyorsan a vonattal, mert a nőknek kirepül a méhe.

Körül kéne nézni az életben is, nemcsak scifi fórumokban rettegni.

Senkit nem érdekel, mit mondasz, gondolsz, mert nélküled el van döntve, hogy mi lesz.

Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy rá akarom venni az óvodás gyerekeket, hogy McDonalds helyett salátabárba menjünk - nem kell meggyőzni őket, az van, amit én mondok. Nem érdekelnek senkit, ahogy mi sem érdeklünk senkit.

2021. dec. 22. 21:41
 48/57 anonim ***** válasza:
95%
Körülnéztünk az életben. Ott élünk. Épp ezért nem kérünk ilyen szarságokból. Köszi
2021. dec. 22. 21:50
 49/57 anonim ***** válasza:
25%

Nem is kell. Nekem kéne, de csak ha bombabiztos. 10 nap alatt két helyen is voltam, ahol leálltak a terminálok, úgyhogy ez a technológia még nagyon messze van.

Ha már disztópikus félelmek: a Handmaid's Tale előbb lesz valóság, mint a mindenki chip-elése.

2021. dec. 22. 21:56
 50/57 anonim ***** válasza:
100%
#49: Szerintem pont fordítva. Ha nem tűnt volna fel, a kártyákba is rakják a chipet, tehát szép lassan haladunk. A feminizusnak köszönhetően ellenben lassan férfinek lesz hátrányosabb lenni. Értelmes sci-fit olvass, ne ilyet feminista maszlagot!
2021. dec. 23. 06:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!