Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a bőr...

Mi a véleményetek a bőr alatti chip beültetésről, hogy igazolhasd a védettséged?

Figyelt kérdés

[link]

Te hagynád hogy beléd ültessenek ilyet, hogy érvényes oltásigazolványod legyen?

2021. dec. 21. 02:11
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%

Aki szeretné annak legyen, aki nem neki neki. Azt túlzásnak gondolnám ha bárkit arra köteleznek, hogy valamit, most egy chipet tegyenek a bőre alá, legyen mindenkinek a saját döntése.

Azt a véleményt is elfogadom aki szerint praktikus, meg azt is aki nem szeretné bármilyen okból. Egyik felet sem kell meggyőzni semmiről, hogy miért jó vagy miért nem, mindenkinek más a véleménye, senki sem retardált attól, hogy valamiről mást gondol.

(nincs szó róla, hogy jelenleg kötelező lenne)

2021. dec. 22. 11:29
 32/57 anonim ***** válasza:
96%
#31: Nem az a probléma, hogy valaki szeretne ilyet vagy sem, hanem hogy nem veszik észre, hogy ezek a jelenségek milyen világ felé visznek minket. Ha nem értik, milyen veszélyeket rejt ez magában, hogy lehet vele visszaélni, akkor nincs miről beszélni.
2021. dec. 22. 12:21
 33/57 anonim ***** válasza:
27%
Látom, azèrt itt is elég sokan belemennének ebbe :) Már semmin nem lepődök meg, de azért érdekelne, hogy honnan szedték ezt az infót? Már csak azért is, mert kétlem, hogy ilyet megmernének tenni.
2021. dec. 22. 12:30
 34/57 anonim ***** válasza:
65%
Én azt bírom aki azzal indokolja a privát szféra lerombolását hogy már így is sokan tudnak rólunk. Ez olyan mintha valaki azt mondaná hogy az egyik ujjam már levágtak akkor vágják le a többit is vagy nem is tudom😂. Az ilyen emberek egy csúszós lejtőn élik az életüket, ahol ha ma van állam akkor holnap már legyen abszolutizmus.
2021. dec. 22. 15:08
 35/57 anonim ***** válasza:
69%
Amíg az erdőlátogatást nem kötik védettségihez, megvagyok enélkül is. Máshova nem járok.
2021. dec. 22. 15:11
 36/57 Molyember ***** válasza:
64%

Félreérted, 34-es. Nem sokat tudnak rólunk, hanem gyakorlatilag mindent. Nincs már privát szféra, legalábbis olyan értelemben nincs, amin egy bőr alá ültetett chip ronthatna. Nem tudom, miért nehéz ezt megérteni.

Ez a chip dolog meg csak azért zavarja az embereket, mert orvosi beavatkozás kell hozzá. Ha nem bőr alá ültetnék, hanem megkaphatnák az emberek valami ékszer, pl. gyűrű formájában, akkor máris nem lenne vele baja senkinek, nem?

Valaki, aki ellene van, az leírhatná, hogy szerinte pontosan mi változna, vagy milyen lehetőséget adna a hatalom kezébe, ami még nincs meg nekik.

2021. dec. 22. 15:18
 37/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnak rólunk mindent legalábbis rólam nem. Plusz ezek a rendszerek nincsenek egységesítve, tehat attól hogy a fb tud rólad valamit még nem fogja az orbán is tudni rólad azt, ahhoz pedig külön engedély kell hogy a rendőrség belenézhessen. Amit itt felvázolnak sokan hogy milyen kényelmi előnyei lennének, ha ezt mind meg akarjuk valósítani ahhoz egy egységes rendszer kéne amihez ha valaki hozzáfér akkor máris mindent tud rólad. Sajnos eddig nem látnak már el a birkák Nekem nem felene meg gyűrű vagy akármi formájában sem, számomra a digitális személyi is túl van a határon. Ezért is nem lesz soha covid igazolványom sem. De nyugi majd mindjárt jön a klímadiktatúra is, aztán már az is önző laposföldhívő lesz aki nem kér a szociális pontozásos rendszerből.
2021. dec. 22. 15:46
 38/57 anonim ***** válasza:
36%

"Ez a chip dolog meg csak azért zavarja az embereket, mert orvosi beavatkozás kell hozzá."

Szerintem a vakcina ellen is ezért tiltakoznak. Ha egy pirula lett volna, simán bekapkodják.

Tényleg MINDENT tudnak rólunk. Most hogy a kezemben van a telefonban a chip, vagy a bőröm alatt 10 centivel arrébb...

2021. dec. 22. 15:58
 39/57 anonim ***** válasza:
96%

#38: A telefont eldobhatod, a chipet nem olyan egyszerű kiszedni. Már azok a jelenségek is aggasztóak, hogy mobilos fizetési módot és hasonlókat akarnak bevezetni. Ha nem vennéd észre, lépésről lépésre haladunk egy olyan világ felé, ahol neked egyetlen lehetőséged lesz: mindenre engedelmesen bólogatni. És örülhetsz, ha így békénhagynak. Egyszerűen nem értem, hogy nem képesek egyesek ezeknek a dolgoknak a veszélyeit látni.

Egyébként pedig rólam nem tudnak mindenféle adatokat, mivel van annyi eszem, hogy nem plakátolom tele a Facebookot ilyesmikkel. És tényleg, olyan ez, mintha azt mondanád, egy ujjamat már levágták, akkor mindegy, vágják le a többit is!

2021. dec. 22. 16:31
 40/57 anonim ***** válasza:
75%

Nem a facebookról beszélek. Rólam sincs kint semmi, kép sem.

GPS-ről beszélek, meg fizetésről, meg wifi használatról minden helyen.

Velem volt már olyan, hogy kp-val fizettem, csak mobilneten vagyok, és megkérdezte a telcsim, hogy milyen volt az Allee-ban a Cafe Frei.

De egy pasi levezette Twitteren, miért reklámozzák neki ugyanazt a fogkrémet, amit az anyukája használ.

Már abban élünk, amitől rettegsz, csak a chip benned közvetlenebb. Ne nézz annyi idióta filmet, elég együgyű dolog azokra alapozni.

2021. dec. 22. 18:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!