Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek miért nem sikerült...

A Fidesznek miért nem sikerült kinevelnie egy párthoz hűséges fiatalságot?emiatt fognak megbukni most 2022ben?

Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 20:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

10-es

Sajnos nem mindenki teheti meg hogy diplomás legyen, én speciel 16 éves korom óta dolgozom, iskola mellett, az érettségim nem lett fényes, csak szakmám van, valamint nyelvtudásom, az hogy egy bizonyos réteg mint a tied, jól keres az még mindig nem az átlag, másik meg az hogy ha nincs fizikai állomány a szellemi sem ér semmit, a kettőnek szinkronban kell lennie egymással, és bizony egy raktári/gyári dolgozó vagy épp egy szakmunkás lehet örülne annak a plusz 40eFt-nak, mert nem keres annyit mint Te.

2021. dec. 21. 09:28
 12/16 anonim ***** válasza:

11#

A 10-es vagyok.

Én alapból pincérnek mentem és utána kezdtem el tanulni egyetemen, levelezőn csináltam meg az BSC-t meg az MSC-t is.

Azért a kétfajta "élet" (diplomás, nem diplomás) össze sem hasonlítható.

Diplomásként rugalmas a munkaidőm és van heti 2 nap home office lehetőség.Ráadásul a fizetésem sokkal magasabb, mint vendéglátósként volt.Érezhető,hogy embernek néznek, számít a véleményed, nem csak egy sorszám vagy egy excell táblában.

2021. dec. 21. 10:47
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Mi fiatalok utáljuk a Fideszt!:)))))
2021. dec. 21. 11:02
 14/16 anonim ***** válasza:
A diplomát hagyjuk olyan országba ahol a gyerek 0 oktatást adnak.Meg sok helyen rendes ételt se kap meg ruhá sincsenek.Kénytelen dolgozni hogy, kaja legyen mert az olyan szülöktöl nem veszik el a gyereket aki elhanyagolja.De az állami nevelö otthonok az még ennél is nagyobb viccek.Az ilyen embeteknek a diploma állom de a simma éretségi is csoda.De nem azért mert nem értenék csak nem egyelő feltételekel indulnak.Ha valakinek szülök melet kajáért meg ruhákért kel dolgozni ott igen nagy problémák vannak.
2021. dec. 21. 11:03
 15/16 anonim ***** válasza:

12#

Értem én amit mondasz, csak nem mindenkinek van felesleges pénze, hogy 250eFt/fél évet fizessen egyetemen mondjuk 4 évig, főleg hogy vagy sikerül vagy nem, mivel 25 évesen luxus nem dolgozni, sokan több műszakban vannak, éjszakáznak, stb.

Van aki megcsinálja annak örülök és elismerem az eredményét, nekem egy nyelvvizsga volt 1.5 év mire leraktam, mivel a többműszak miatt lényegesen lassabban haladtam, de még mindig azt mondom, hogy több támogatást kellene kapni egy mai fiatalnak, mert aki termelésben dolgozik/raktárban nem tud annyit félretenni mint Te, és akárhogy nézed ezek az emberek a gazdaság motorjai, ahogy a szakmunkások is akik építik az országot és értéket teremtenek.

2021. dec. 21. 11:25
 16/16 anonim ***** válasza:

15.

Én is diákhitelből fizettem és akkoriban nem volt ám kamatmentes, mint most.

De, így is megérte.

2021. dec. 21. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!