Állítólag nyomorog az ország, akkor hogyhogy ennyit költenek az emberek?
Figyelt kérdés
Nem Budapestről van szó, hanem vidéki településről. Megmozdulni nem lehet a bevásárlóközpontokban, a teletömött bevásárókocsikat 8-10 percig pittyegtetik le a pénztárosok. Én azt látom, hogy egyre többen jólétben élnek.2021. dec. 20. 15:23
21/28 Andizsuzsi válasza:
"Vagyis a NAV-hoz bekötött pénztárgépekbe nem ütik be a vásárlást."
Ahol én lakom, ott a falusi kisboltban beütik. Nyilván tudja a tulajdonos, hogy ki az, aki a fizetésnapon hozza a tartozást és "bekerülhet" a füzetbe. Ott minden ilyen páciensnek külön oldala van, a blokkot odatűzik.
22/28 anonim válasza:
És azt látod, hogy hány háztartásra vásárolnak be? Mi a szüleimmel külön élünk, de szoktunk közösen bevásarolni, egy kocsi két háztartás, vagy esetleg vásárolnak még nagymamámnak is, aki már nem tudja ellátni magát. A nagy üzletláncok még mindig olcsóbbak, mint a sarki kisbolt.
23/28 anonim válasza:
Imádom ezt az elmés érvelést, nyilván akinek nincs pénze plázázni,azokat nem a plázában fogod megtalálni ..
24/28 anonim válasza:
Autókra meg súlyos hónapokat kell várni,kézpénzért meg többért adják mint hitelre a készleten lévőket.
És még is fogy.érdekes.
Teslák fogynak mint a cukor.
26/28 anonim válasza:
A szüleim a vírus miatt csak óriás bevásárlásokat csinálnak, hogy kevesebbet kelljen kijárni. Lehet itt is ez van.
27/28 anonim válasza:
Nyomorog a ló🌳szt úgy vásárolnak mintha az életük múlna rajta! Nógrád megye pl.2.hete ez megy. És én nem költeném agyonra magam amit ínségesebb napokra raktam félre. Hagyjuk ezt a szöveget hogy nincs pénz! Van pénz.
28/28 anonim válasza:
25: te deleteld magad. 24 jól írta,van olyan kocsi, ami 2023 év végén várható csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!