Állítólag nyomorog az ország, akkor hogyhogy ennyit költenek az emberek?
Menj be egy vidéki kisboltba 10-20 perc alatt meglátod milyen az igazi szegénység.
Többség biciklivel jár boltba, de nem új bicajjal, hanem a nagymuttertól megörökölt csepel bicajjal, ami csörög zörög már,hitelre vásárolnak, amit hónap elején vagy megtudnak adni vagy nem.
Boltosoknak külön füzete van erre.
11
"hitelre vásárolnak, amit hónap elején vagy megtudnak adni vagy nem.
Boltosoknak külön füzete van erre."
Vagyis a NAV-hoz bekötött pénztárgépekbe nem ütik be a vásárlást.
Én meg pont azt látom, hogy még Budapest gazdag részein is, pl. 5. 11. 13. ker, milyen puritán az emberek fogyasztói szokása.
Ott bemész egy boltba és azt látod, 10-szer annyi ember vesz csöves bort, meg budget ótvar olcsó szar kajákat mint aki normálisat. És ez Budapest, gazdag kerületek... és még ott is nagyon árérzékeny a magyar.
Amikor meg osztrákban voltam, azt láttam a boltokban, hogy senki nem vásárol olcsó szart, mindenki minőségi kaján él.
Hát csodálkozunk, hogy 3-szor annyian halnak meg nálunk covid-ban mint Nyugaton? Hát ezért. Mert a magyar patkányt eszik...
19
Finom is a sült patkánycomb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!