Mit gondoltok a Marihuána legalizálásról ?
A Partizánnak volt róla nem rg egy műsora majd belinkelem akit érdekel nézze meg kb 1 óra.
Leginkább aki mellette van azt mondja , hogy ez milyen komoly adóbevétel lenne. Meg, hogy egyrészt nem lehet felszámolni a kábítószer használatot és aki hozzá akar jutni az hozzá is fog jutni. A másik meg az hogy így legalább lenne rá egy minőségi elvárás és nem a mindenféle mérgeket árulnák bioként.
A másik fele meg attól fél , hogy mindenki drogos lesz és, hogy mindenki kb Heroin függő lesz.
Nektek erről mi a véleményetek ?
#29 A Marihuana egy természetes nővényi dolog. Az indiánok használták fájdalomcsillapitásra is például. Ellenben az Aspirin az Advil meg az összes többi dolog amit az emberek marékszám tömnek azok vajon mennyire természetesek ? Tudom most jön az a dolog, hogy te életedben nem vettél ilyet a szádba , mert soha nem fájt a fejed meg a fogad vagy a füled meg nem is ismersz olyan embert aki valaha szedett volna ilyet.
Amúgy szerintem ez a legegészségesebb oldal a világon. Itt soha senki nem iszik soha senki nem dohányzik, nem ívott még energiaitalt. Valamint mindenki jogász vagy mérnök főleg informatikaimérnök. Beszél legalább 3 nyelven és 1,5-2 millió forint felett keres havonta
#29 butuska kábszisok? Na és mégis van annyi eszük, hogy ne legyenek fideszesek/komcsik, tehát jobban állnak mint te és elvtársaid.
Amúgy ja én nagy kábszis vagyok, ebben az évben már egy fél jointot is elszívtam júniusban! 🤣
Emiatt állandóan bajom van, egészségem a romokban, bezzeg ha én is dohányoznék, páleszeznék nézve a közvetítést (sportolás), akkor tök egészséges lennék, 4 nap közepes nátha érzet helyett 2 nap alatt wellness érzettel gyűrtem volna le a covidot 😆
De bocsi, a dohány, és a pálesz is szar, meg a foci közvetítés is eléggé, úgyhogy maradok az egészségtelen életnél 🤭
Az ilyen drogos suhancokat kivinném kapáltatni a mezőre. Majd ha kint kellene kapáljanak napi 12 órát akkor megnézném mennyire jutna eszükbe drogozni meg ilyen hanyatló nyugatról beimportált sz*rokkal tömniük magukat. Lehajtanának egy kupica pálinkát és egyből megtanulnák hol a helyük.
#35 ha már az olyan kemény drogok mint az alkohol, vagy a dohány legálisak, miért ne?
#36 ójaj, a van baj a fejben. Tehát könnyű drog eszedbe se jusson, de olyan kemény drog mint a pálesz (az alkohol nevű keménydrognak is az alja minőségben, ami tényleg csak önkábításra jó) azt kell is inni 🤣
Ha a fiam lennél akkora sallert kapnál, hogy rögtön tiszteletet tanulnál és eszedbe nem jutna többet kábítózni.
Az alkohol az nem drog, a nagyapám szomszédja is naponta megivott fél liter pálinkát és mégis nyolcvan évig élt. De ti prosztó suhancok meg drogoztok és egy zsák cementet se bírtok megemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!