Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a Marihuána...

Mit gondoltok a Marihuána legalizálásról ?

Figyelt kérdés

A Partizánnak volt róla nem rg egy műsora majd belinkelem akit érdekel nézze meg kb 1 óra.

Leginkább aki mellette van azt mondja , hogy ez milyen komoly adóbevétel lenne. Meg, hogy egyrészt nem lehet felszámolni a kábítószer használatot és aki hozzá akar jutni az hozzá is fog jutni. A másik meg az hogy így legalább lenne rá egy minőségi elvárás és nem a mindenféle mérgeket árulnák bioként.

A másik fele meg attól fél , hogy mindenki drogos lesz és, hogy mindenki kb Heroin függő lesz.

Nektek erről mi a véleményetek ?

2021. dec. 20. 15:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
77%

Én pedig ismerek olyat, aki orvosoktól felírt nyugtató gyógyszertől allergiás sokkot kapott és kómába esett. (a saját unokatesóm volt)

De azoktól érdekes módon senki nem fél

2021. dec. 20. 21:42
 22/62 anonim ***** válasza:

#21:

A gyógyszerek egy másik kérdés. Én nagyon ellene vagyok a gyógyszereknek is, mert sok esetben nem igazán indokoltan tömik vele magukat az emberek. Sokszor a gond egész más, mint amiért a gyógyszert kapják.

2021. dec. 20. 21:46
 23/62 A kérdező kommentje:
Szerintem simán ide lehet hozni a gyógyszereket is. Ha már az alkohol meg dohány is ide került. Az OxyContin miatt valami 200 ezer embert hal meg csak Amerikában
2021. dec. 20. 22:06
 24/62 anonim ***** válasza:
8%

"Az a réteg ellenzi, aki egyszerre dohányos és alkoholista."

December hónap leghülyébb válasza.

2021. dec. 22. 17:40
 25/62 anonim ***** válasza:
79%

#24 azt már múlt héten elérted "elvtárs".

Egyébként ez a hozzászólás mert többször elhangzott, mert tényleg gyakran így van hogy a bagós alkoholista "jobboldaliak" ellenzik a legjobban. Igen, az elvtársaid.

2021. dec. 22. 17:44
 26/62 anonim ***** válasza:
4%

25

Arról nem tehetek, hogy visítani kezdesz, mert nem iszok és nem dohányzom, viszont sportolok, mert nem vagyok egy telefonfüggő idióta.

Szívd szét az agyad barátom, ez az életcélod a sajátod, amit senki nem vehet el tőled :)

2021. dec. 22. 17:49
 27/62 anonim ***** válasza:
77%

#25 aha, tehát sportolsz. A foci nézése sörözés, alapvető élelmiszer ivás közben, szünetben kiszaladás cigizni az elvtársaiddal, az nem sport, csak szólok :)

Nem vagy telefonfüggő? Akkor tabletről vagy PC ről nyomod itt a propagandát egész nap? Végül is mindegy hogy miről.

2021. dec. 22. 17:59
 28/62 anonim ***** válasza:
0%
2021. dec. 22. 18:00
 29/62 anonim ***** válasza:
4%

27

Hát, a provokációd megint nem sikerült, mert ahhoz is tök béna vagy. Én egészségesen élek, és sohasem fogom támogatni az ilyen f*szságok legalizálását, hiába vered itt magad. Utálom az ilyen kis butuska kábszisokat, mert sok köztük az erőszakos gyilkos dákókompenzáns.

Na szia Hóember :D

2021. dec. 22. 18:05
 30/62 anonim ***** válasza:
13%
Bevallom, én cigizek, de ennyire kétségbeesetten azért nem kínlódok érte, mint itt egyik-másik hozzászóló a fűért. Érdekes, nem?
2021. dec. 22. 18:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!