Mit gondoltok a Marihuána legalizálásról ?
A Partizánnak volt róla nem rg egy műsora majd belinkelem akit érdekel nézze meg kb 1 óra.
Leginkább aki mellette van azt mondja , hogy ez milyen komoly adóbevétel lenne. Meg, hogy egyrészt nem lehet felszámolni a kábítószer használatot és aki hozzá akar jutni az hozzá is fog jutni. A másik meg az hogy így legalább lenne rá egy minőségi elvárás és nem a mindenféle mérgeket árulnák bioként.
A másik fele meg attól fél , hogy mindenki drogos lesz és, hogy mindenki kb Heroin függő lesz.
Nektek erről mi a véleményetek ?
Én pedig ismerek olyat, aki orvosoktól felírt nyugtató gyógyszertől allergiás sokkot kapott és kómába esett. (a saját unokatesóm volt)
De azoktól érdekes módon senki nem fél
#21:
A gyógyszerek egy másik kérdés. Én nagyon ellene vagyok a gyógyszereknek is, mert sok esetben nem igazán indokoltan tömik vele magukat az emberek. Sokszor a gond egész más, mint amiért a gyógyszert kapják.
"Az a réteg ellenzi, aki egyszerre dohányos és alkoholista."
December hónap leghülyébb válasza.
#24 azt már múlt héten elérted "elvtárs".
Egyébként ez a hozzászólás mert többször elhangzott, mert tényleg gyakran így van hogy a bagós alkoholista "jobboldaliak" ellenzik a legjobban. Igen, az elvtársaid.
25
Arról nem tehetek, hogy visítani kezdesz, mert nem iszok és nem dohányzom, viszont sportolok, mert nem vagyok egy telefonfüggő idióta.
Szívd szét az agyad barátom, ez az életcélod a sajátod, amit senki nem vehet el tőled :)
#25 aha, tehát sportolsz. A foci nézése sörözés, alapvető élelmiszer ivás közben, szünetben kiszaladás cigizni az elvtársaiddal, az nem sport, csak szólok :)
Nem vagy telefonfüggő? Akkor tabletről vagy PC ről nyomod itt a propagandát egész nap? Végül is mindegy hogy miről.
27
Hát, a provokációd megint nem sikerült, mert ahhoz is tök béna vagy. Én egészségesen élek, és sohasem fogom támogatni az ilyen f*szságok legalizálását, hiába vered itt magad. Utálom az ilyen kis butuska kábszisokat, mert sok köztük az erőszakos gyilkos dákókompenzáns.
Na szia Hóember :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!