A tanárokat miért zavarja a kötelező oltás?
Más országokban, főleg nyugatabbra is kötelező az oltásuk.
Másrészt, ők egy szolgáltatórendszer részei.A diákok meg az ügyfeleik, akik a legnagyobb értéket képviselik az intézményben.
Szülőként azt gondolom,hogy nem szabad a gyerekek egészségét kockáztatni, csak mert pár fafejű tanár fél egy kis injekciótól.
A Fidesz is bolondozik velük, meg haladékot ad, hátha meggondolják magukat.Nem, ha nem tetszik nekik, menjenek máshova dolgozni.
Aki ennyire nem képes foglalkozni a gyerekek egészségével, az nem való pedagógusnak.
"Szülőként azt gondolom,hogy nem szabad a gyerekek egészségét kockáztatni, csak mert pár fafejű tanár fél egy kis injekciótól."
Kedves Kérdező! A kérdésed demagóg, manipulatív és hűen tükrözi Kádár népének örökségét. Miért kockáztatnám a gyerekek egészségét? Orbán is ezt a hülye mondatot lovagolja és a bértollnokok is ezt szajkózzák éjjel- nappal. Valóban fontos a tanárok védettsége, ezt még meg is értem! Undorító azonban az, hogy az áprilisig érvényes védettségi igazolványomat leseperték az asztalról, pedig én tényleg védett vagyok, nem mint azok a 2 vagy 3 oltás után lévő kollégák, akiket az utóbbi 6 hétben kellett ingyen helyettesíteni. Természetesen ők már rendben vannak, hiszen örömmel szaladnak majd az újabb és újabb dózisokért. Hiszen valaki azt mondta/ mondja, hogy most ezt kell csinálni és ők kritika nélkül mindent elfogadnak. Nem látnak át ezen a mocskos propagandán. A kórházakban szándékosan manipulálják a Covid miatt elhalálozottak számát. Teljesen mindegy, hogy miben halnak meg, úgyis a Covid statisztikában landolnak. Ezzel lehet ijeszteni a népet, hadd szaladjanak eszeveszetten az oltópontokra.
Akik pedig állandóan a tanárokat kritizálják, azoknak meg azt üzenem, hogy ők is választhatták volna ezt a pályát és akkor most nem kibicként pofáznának össze-vissza. Lassan- lassan eljön az idő, hogy nem lesz ember, aki a gyermekeiteket tanítsa. Természetesen ügyeletre mindig lehet embereket találni, ha az nektek elég.
Most is keresnek valamelyik megyében érettségizett, akár szakirányú végzettség nélküli, angolul/ németül beszélő munkaerőt. Ez lesz a jövő! Hajrá!!! Fejlődés ez, csak regresszív!!! Brilliant future, schöne Zukunft,avenir brillant !!!
Na szóval ha nem vállalnak érte felelősséget akkor miért tenném?
Pl az állatkertbe a gondozó mondja hogy menny csak be a medvéhez de nem tudja biztosítani hogy nem fog bántani bemész? Ugyan ez az oltás nem vállalják érte a felelősséget (mondj még egy ilyen oltást aaaaaaaa..... Nem tudok) szóval 50% hogy elkapod 50% hogy nem konkrétan ugyan ott vagyunk mielőtt beoltattad magad csak a lelkednek jobb de semmi nem váltzott
23-as
Miért, nem önkéntes? Az orvosi egyetem elvégzése is önkéntes, ha nem végzed el, nem lehetsz fogorvos. Akkor most kötelező a SOTE-ra járni szerinted mindenkinek?
24
Szerintem amit némi "rábeszélés", szolid kényszer hatására tesz meg az ember az nem egészen önkéntes.
Mondjuk ha valakinek az minden vágya,hogy tanár,katona,rendőr..stb. legyen.És tudatosan erre is készült.Már el is kezdete a tanulmányait.De oltást nem akar.Akkor az vagy hagyja a csudába az egészet és újragondol mindent.Vagy feladja az elveit és enged a kényszernek.Mert ez bizony az ő szemszögéből kényszer,zsarolás ahogy tetszik..
26
Ilyen alapon soha semmit nem lehetett volna változtatni a követelményeken 2000 éve, mert mindig van egy csomó ember, aki úgy készült rá, hogy ez vagy az nem lesz.
"ők egy szolgáltatórendszer részei.A diákok meg az ügyfeleik"
:-OOO
Aha, és ha a kedves ügyfél nem elégedett, akkor beír a panaszkönyvbe, ugye? :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!