Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tanárokat miért zavarja a...

A tanárokat miért zavarja a kötelező oltás?

Figyelt kérdés

Más országokban, főleg nyugatabbra is kötelező az oltásuk.

Másrészt, ők egy szolgáltatórendszer részei.A diákok meg az ügyfeleik, akik a legnagyobb értéket képviselik az intézményben.

Szülőként azt gondolom,hogy nem szabad a gyerekek egészségét kockáztatni, csak mert pár fafejű tanár fél egy kis injekciótól.

A Fidesz is bolondozik velük, meg haladékot ad, hátha meggondolják magukat.Nem, ha nem tetszik nekik, menjenek máshova dolgozni.

Aki ennyire nem képes foglalkozni a gyerekek egészségével, az nem való pedagógusnak.

2021. dec. 19. 17:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

"Szülőként azt gondolom,hogy nem szabad a gyerekek egészségét kockáztatni, csak mert pár fafejű tanár fél egy kis injekciótól."

Kedves Kérdező! A kérdésed demagóg, manipulatív és hűen tükrözi Kádár népének örökségét. Miért kockáztatnám a gyerekek egészségét? Orbán is ezt a hülye mondatot lovagolja és a bértollnokok is ezt szajkózzák éjjel- nappal. Valóban fontos a tanárok védettsége, ezt még meg is értem! Undorító azonban az, hogy az áprilisig érvényes védettségi igazolványomat leseperték az asztalról, pedig én tényleg védett vagyok, nem mint azok a 2 vagy 3 oltás után lévő kollégák, akiket az utóbbi 6 hétben kellett ingyen helyettesíteni. Természetesen ők már rendben vannak, hiszen örömmel szaladnak majd az újabb és újabb dózisokért. Hiszen valaki azt mondta/ mondja, hogy most ezt kell csinálni és ők kritika nélkül mindent elfogadnak. Nem látnak át ezen a mocskos propagandán. A kórházakban szándékosan manipulálják a Covid miatt elhalálozottak számát. Teljesen mindegy, hogy miben halnak meg, úgyis a Covid statisztikában landolnak. Ezzel lehet ijeszteni a népet, hadd szaladjanak eszeveszetten az oltópontokra.

Akik pedig állandóan a tanárokat kritizálják, azoknak meg azt üzenem, hogy ők is választhatták volna ezt a pályát és akkor most nem kibicként pofáznának össze-vissza. Lassan- lassan eljön az idő, hogy nem lesz ember, aki a gyermekeiteket tanítsa. Természetesen ügyeletre mindig lehet embereket találni, ha az nektek elég.

Most is keresnek valamelyik megyében érettségizett, akár szakirányú végzettség nélküli, angolul/ németül beszélő munkaerőt. Ez lesz a jövő! Hajrá!!! Fejlődés ez, csak regresszív!!! Brilliant future, schöne Zukunft,avenir brillant !!!

2021. dec. 21. 08:53
 22/33 anonim ***** válasza:
87%

Na szóval ha nem vállalnak érte felelősséget akkor miért tenném?

Pl az állatkertbe a gondozó mondja hogy menny csak be a medvéhez de nem tudja biztosítani hogy nem fog bántani bemész? Ugyan ez az oltás nem vállalják érte a felelősséget (mondj még egy ilyen oltást aaaaaaaa..... Nem tudok) szóval 50% hogy elkapod 50% hogy nem konkrétan ugyan ott vagyunk mielőtt beoltattad magad csak a lelkednek jobb de semmi nem váltzott

2021. dec. 21. 13:17
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Engem azért zavar mert ez az oltás önkéntes, tehát akkor nem is lehet kötelező.
2021. dec. 22. 05:28
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

23-as

Miért, nem önkéntes? Az orvosi egyetem elvégzése is önkéntes, ha nem végzed el, nem lehetsz fogorvos. Akkor most kötelező a SOTE-ra járni szerinted mindenkinek?

2021. dec. 22. 12:18
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
24# aaaaaz eü dolgozóknak kötelező a katonáknak kötelező a tanároknak kötelezó stb stb stb
2021. dec. 22. 12:41
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

24

Szerintem amit némi "rábeszélés", szolid kényszer hatására tesz meg az ember az nem egészen önkéntes.

Mondjuk ha valakinek az minden vágya,hogy tanár,katona,rendőr..stb. legyen.És tudatosan erre is készült.Már el is kezdete a tanulmányait.De oltást nem akar.Akkor az vagy hagyja a csudába az egészet és újragondol mindent.Vagy feladja az elveit és enged a kényszernek.Mert ez bizony az ő szemszögéből kényszer,zsarolás ahogy tetszik..

2021. dec. 22. 12:44
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

26

Ilyen alapon soha semmit nem lehetett volna változtatni a követelményeken 2000 éve, mert mindig van egy csomó ember, aki úgy készült rá, hogy ez vagy az nem lesz.

2021. dec. 22. 14:40
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
27# te tipikusan az az ember vagy akivel nem érdemes vitázni mert semmit nem fogatsz el ha én A-t mondok te már csak azért is B-t de a te bajod
2021. dec. 22. 16:37
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
Nem az én bajom. Azé, aki nem akar oltatni.
2021. dec. 22. 17:09
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

"ők egy szolgáltatórendszer részei.A diákok meg az ügyfeleik"

:-OOO

Aha, és ha a kedves ügyfél nem elégedett, akkor beír a panaszkönyvbe, ugye? :DDDDD

2021. dec. 27. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!