Végleg meg fog szégyenülni a Fidesz és a Fidesz szavazók is, ha nem lesz Ausztriában kötelező oltás?
Állítólag a valaha volt legnagyobb osztrák tüntetés volt most a kötelező oltás ellen. Nagyon valószínű, hogy nem lesz.
Viszont a Fidesz és a birkák, hogy örültek már, hogy tőlünk Nyugatabbra bezzeg kötelező lesz az oltás.
Nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz :) Akkor nagyon pofára fog esni a Fidesz? Akár meg is bukhat a francba emiatt 2022-ben?
Ha nem Ausztriában, akkor majd máshol, tőlünk nyugatabbra. De megnyugtatlak, hogy Ausztriában is az lesz. :)
Igen, amiatt fogja elveszteni a választásokat, hogy Ausztriában kötelező-e az oltás, vagy nem. Álmodozz még. :D
Mi köze van a fidesznek az osztrák törvénykezéshez?
Nekem még annyi sincs.
Ez trollkérdés? De most komolyan :D
Egyebkent tényleg nem lesz kötelező oltás? Én úgy tudom h 7200 eurós büntetés
"Mi köze van a fidesznek az osztrák törvénykezéshez?"
Csak az, hogy ha az osztrákok kivívják a szabadság jogaikat, akkor a Fidesz mocskos diktatúra lesz, mivel a munkavállalást is oltáshoz kötötte.
Nem kötötte a munkavállalást oltáshoz.
"ha az osztrákok kivívják a szabadság jogaikat, akkor a Fidesz mocskos diktatúra lesz"
Nocsak, hát eddig mégsem volt mocskos diktatúra? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!