Végleg meg fog szégyenülni a Fidesz és a Fidesz szavazók is, ha nem lesz Ausztriában kötelező oltás?
Állítólag a valaha volt legnagyobb osztrák tüntetés volt most a kötelező oltás ellen. Nagyon valószínű, hogy nem lesz.
Viszont a Fidesz és a birkák, hogy örültek már, hogy tőlünk Nyugatabbra bezzeg kötelező lesz az oltás.
Nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz :) Akkor nagyon pofára fog esni a Fidesz? Akár meg is bukhat a francba emiatt 2022-ben?
#17: én már most elkezdtem gyakorolni a szemlesütést, hogy addigra profin tudjak járkálni...
:-D :-D :-D
Végig blöff volt a kötelező oltás. Ez pszichológi trükk. "Nos, ha kötelező lesz februárban, akkor megyek most oltani, minek várjak?"
És maguktól mennek a kísérleti oltásra, a papírt aláírva, vállalva a esetleges következményeket.
Semmi értelme nem volt a februári határidőnek, ha komolyan gondolták, nincs értelme februárig várni.
És tévedés azt hinni, hogy csak a "fidesz birkák" élvezkednek az erőszakon.
Nem fognak tudni kötelezni az oltást, azzal csak nagyobb lesz az ellenállás...
Csak letesztelik h hogyan reagálnak majd az emberek..
Nem igazán értem az összefüggést. A magyar kormány szempontjából mit számít, ha Ausztriában lesz, vagy nem lesz kötelező oltás?
Nálunk nem kötelező az oltás. Ezt a feladatot/felelősséget nagyon kulturáltan (...) rátolták a munkáltatókra. Azonban sokan nem élnek eme jogukkal.
A fidesz, HA bukik is jövőre, nem ezért fog. Kicsit eltúlzottan sokat látsz bele ebbe a sztoriba.
Az osztrákok nem igazán gondolták végig ezt a sztorit.
Tegyük fel, bevezetik. Jóskapista, azaz Jozefstephan megtagadja az oltást. Buksza vastg, kicsengeti a borsos büntetést. Ma. És mi lesz holnap? A nyilvántartóból tudni fogja a hatóság, hogy ki nem oltatott. Minden nap küldenek neki egy csekket? Egy szabálysértést többször bümtetni?
Vagy elég egyszer fizetni és maradhat oltatlan? Akkor ez a gazdagok bulija lesz.
Ebből is látszana, hogy a pénz a legjobb járvány elleni fegyver. Mert ugye a cél elvileg világos: megfékezni a járványt (amibe a közel 8 milliárd emberből 2 év alatt 2,6 millióan haltak bele... És 60+ millióan meggyógyultak) de ha perkálsz, már nem olyan nagy a veszedelem.
Persze ezek még csak feltevések
Nem értettem a kérdezőt, de úgy tűnik, hogy a Fidesz megmenekült, óriási lehet a megkönnyebbülés :)
Ausztriában bevezetik a kötelező oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!