Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végleg meg fog szégyenülni a...

Végleg meg fog szégyenülni a Fidesz és a Fidesz szavazók is, ha nem lesz Ausztriában kötelező oltás?

Figyelt kérdés

Állítólag a valaha volt legnagyobb osztrák tüntetés volt most a kötelező oltás ellen. Nagyon valószínű, hogy nem lesz.

Viszont a Fidesz és a birkák, hogy örültek már, hogy tőlünk Nyugatabbra bezzeg kötelező lesz az oltás.

Nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz :) Akkor nagyon pofára fog esni a Fidesz? Akár meg is bukhat a francba emiatt 2022-ben?

2021. dec. 14. 22:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%
Az ilyen butus kérdezők honnan másznak elő?
2021. dec. 14. 22:30
 12/31 anonim ***** válasza:
83%
11. Valami kő alól.... 😂😂😂
2021. dec. 14. 22:37
 13/31 anonim ***** válasza:
2021. dec. 14. 22:46
 14/31 A kérdező kommentje:

Huhh, a válaszokból sugárzik az intelligencia hiánya és a tudatlanság. Na ez a Fidesz tábora.

De, eddig is diktatúra volt a Fidesz - nem csak a covid ügyben, hanem szó szerint mindenben - az összes állami alkalmazottnak kötelezővé tette az oltást ha nem akar éhenhalni, valamint a munkáltatóknak is lehetővé tette, sőt presszionálta őket, hogy kötelezzék az oltást.

A történelem során rengeteg példa volt rá, sőt az volt az általános, hogy egy diktatúra ellen való fellépést az előzte meg, hogy egy szomszédos országban sikerült megbuktatni az elnyomókat. Ez volt az úgymond szikra, a gyújtópont. Hogy bezzeg XY nemzet, ők bezzeg szabadok, mi meg birkák vagyunk! Ez alapvető tömegpszichológia.

És most éppen pont a magyar választások elé fog esni, hogy az osztrákok kivívják covid ügyben a szabadságjogaikat. Akkor meg mindenki bezzeg Nyugatozni fog, hogy ott nem csak 4-szer annyi a fizu, de jogállamiság is van itt meg még az sem.

Így bukhat meg a Fidesz.

2021. dec. 14. 22:47
 15/31 anonim ***** válasza:
81%
Köszönjük Emese!
2021. dec. 14. 22:49
 16/31 anonim ***** válasza:
2021. dec. 14. 23:01
 17/31 anonim ***** válasza:
82%
Igen, minden fideszes borzasztóan szégyellni fogja, szemét lesütve fog járni az utcán, ha Ausztriában nem vezetik be a kötelező oltakozást :)
2021. dec. 14. 23:03
 18/31 anonim ***** válasza:
79%

Ugandában nincs kötelező oltás.

Tehát nálunk diktatúra van!

Logikában éppoly jól állsz, mint történelemben.

A gyújtópont meg a homorú tükör témaköre.

De mondjuk én is egy füzetet hordtam a suliba.

Csak nem kevertem a tárgyakat.

( Ausztriában még 1848-ban is csak egy kétnapos forradalomra futotta)

2021. dec. 15. 01:14
 19/31 anonim ***** válasza:
84%

kit érdekel Ausztria?

senkit sem köteleznek az oltásra

ha nem kell, így jártál

2021. dec. 15. 09:21
 20/31 anonim ***** válasza:

#16: írtam én is egyet fölötted... :)

Ez a fixációja, nem tud leakadni róla. Istenem, milyen hiba volt bezárni az OPNI-t! :-DDDD

2021. dec. 15. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!