Mit gondoltok erről a videóról, hogy a kórházi covid számok erősen túlzottak?
Dórika azért kikockázhatta volna az ápoló arcát, ha már kitesz róla egy videót, hogy ne rúgják ki ezért, de ez láthatóan nem érdekli őt.
"dehát emberek halnak meg,a halálozások megtöbbszöröződtek mióta a covid feltűnt.a világ kórházai megteltek betegekkel.akkor ezekre mi a magyarázat?"
Pont valamelyik nap láttam egy grafikont, az évekre lebontva hanyan haltak meg és nem többen mint pl 2018-ban :)
Másik grafikonon a vakcina hatását akarták mutatni ahol sokan bevannak oltva milyen jól véd, holott az első 11 ország ahol sokan haltak meg mind vagy balkán közeli, vagy román, magyar stb tehát kelet európai ahol az egészségügy nem létezik csak a TB papíron, és ausztriától javulnak az adatok ergo nyugat eu országok jönnek az ábrán egytől, egyig.
Én nekem ma járt le a karantén covid os voltam, 2 napig 11 órákat aludtam, fájt a derekam mint aki elaludta és elvesztettem a szag/izlelésem, 37,5 hőemelkedés volt 2 napig, de erre oltassam be magamat főleg, hogy most immunis is vagyok? :D
Nem az a vicc, hogy van covid hanem az hogy itt már rég nem az egészsségről szól hanem hogy anyádba is bele erőszakolják a vakcinát, de aki ennyire birka és nem látja a fától az erdőt még menne a 10. Pfizer hez is, csak hogy "megmentsék" :D
Kérdésre a válasz, túloznak egyértelműen, sőt a mai sajtónak egy szavát nem hiszem el, nem azért mert laposföld hívő vagyok hanem mert nem létezik itthon olyan hogy média, amit a Fidesz mond az van, innentől kezdve bekaphatja a TV- köszönjék maguknak hogy hiteltelenek mára, mert ezt hozták ki belőle.
#12 Nem is érdemes foglalkozni ekkora marhával, mint amilyen te vagy. "holott az első 11 ország ahol sokan haltak meg mind vagy balkán közeli, vagy román, magyar stb tehát kelet európai ahol az egészségügy nem létezik csak a TB papíron"
Ehhez képest nálunk olyan szinten van az orvosi képzés, hogy rengetegen jönnek ide tanulni az orvosi egyetemeinken, világhírű sebészeink és egyéb orvosaink vannak. Szervátültetésekben nagyszerű munkát végeznek és maga a társadalombiztosítási rendszerünk is elismert, hogy milyen magas szinten tudnak általánosságban mindenkinek ellátást nyújtani abból a rendelkezésükre álló mennyiségű pénzből.
Szánalmas vagy, mert semmit nem tudsz a valóságról, és még azt is tagadod ami mindenkinek teljesen nyilvánvaló.
"dehát emberek halnak meg,a halálozások megtöbbszöröződtek mióta a covid feltűnt.a világ kórházai megteltek betegekkel.akkor ezekre mi a magyarázat?"
És két év alatt fel tudtál mutatni kereken zéró ilyen megbetegedést. Ennek ellenére te vársz magyarázatot emberek tömeges halálára. Az nem tűnik fel, hogy műsorváltozás van és ez a tömeges halálozás idén is elmarad? :)
13
Nem írok obszcén szavakat rád, aki olvassa amit leírtál már nevetett egy jót a reggeli kv mellett :D
Az igaz, hogy az orvosi képzés nálunk jó, kérdés az ki marad itthon az iskola után? :D Megsúgom, senki.
"...és maga a társadalombiztosítási rendszerünk is elismert, hogy milyen magas szinten tudnak általánosságban mindenkinek ellátást nyújtani abból a rendelkezésükre álló mennyiségű pénzből.
Szánalmas vagy, mert semmit nem tudsz a valóságról, és még azt is tagadod ami mindenkinek teljesen nyilvánvaló."
Jézus ereje, ezt komolyan le merted nekem írni aki Hevesben lakik a barátnője meg Nógrádban??? Komolyan ezt ide fapofával le merted írni nekünk, hogy milyen magas szinten látnak el mindenkit?? :D
Szerintem te kevered a magánrendeléssel a tb-s ellátásokat apuci, vagy más országban laksz, a lakcímed magyar valóban?
Nem vagyok hajlandó több kommentet írni válaszba neked aranypöpös xd
Nekem anyámat bevitték tavaly a kórházba mert elcsúszott télen a buszmegben és 35 év fizetett tb után, majdnem kib*szták onnan, hogy mit képzel ilyen dologgal bemenni, ráadásul ciszta lett a fejében.
Ezt csak a 13-as egészségügyis válaszolónak írtam, Boldog Karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!