Mit gondoltok erről a videóról, hogy a kórházi covid számok erősen túlzottak?
Figyelt kérdés
Dórika azért kikockázhatta volna az ápoló arcát, ha már kitesz róla egy videót, hogy ne rúgják ki ezért, de ez láthatóan nem érdekli őt.
2021. dec. 19. 07:48
1/21 anonim válasza:
LOL, persze,hisz a kovid egy 2021-es hype vírus :D nem lett volna jelentősége, ha nincs a média és a politika :D
2/21 A kérdező kommentje:
Én oltattam, és nem hiszem, hogy a covid kitalált, de ennek ellenére érdekelnének a pontos adatok, amiket a kormány nem ad ki. PL. az is, hogy az oltatlanokon kívül hány százalék oltott van kórházban súlyos állapotban, milyen korosztályhoz tartoznak, milyen betegségeik voltak, stb. vagyis azok az infók, amiket a covid halottakról kiadnak, de oltott/oltatlan lebontásban is.
2021. dec. 19. 07:53
3/21 A kérdező kommentje:
* oltott/oltatlan lebontásban is kellene.
2021. dec. 19. 07:54
4/21 anonim válasza:
Egy szóval se mondtam,hogy kitalált, csak nagyobb a hangja mint aminek kéne,hogy legyen :)
5/21 anonim válasza:
Konkrétan kovidba belehaltak száma igen közel áll a nullához és ezt videó nélkül is tudtam.
6/21 anonim válasza:
"Én oltattam, és nem hiszem, hogy a covid kitalált"
Nem is maga a kovid kitalált hanem a járványszerűsége, tömeges terjedése és a hatásai.
7/21 anonim válasza:
Egyetlen ápoló által elmondottakból nem kéne országos következtetést levonni.kívámcsian várom a feljelentés eredményét,bár úgyis azt írnak az elhunyt kórlapjára amit akarnak..
8/21 anonim válasza:
Nem egyetlen elmondott esetről van szó, hanem arról hogy egész Európában nincs semmilyen járvány és ezt a saját szemünkkel minden nap látjuk. Ez pedig százmillió eset. Te is látnád ha egyszer leszakadnál a fészbúkról meg a gyakoriról.
9/21 anonim válasza:
8) dehát emberek halnak meg,a halálozások megtöbbszöröződtek mióta a covid feltűnt.a világ kórházai megteltek betegekkel.akkor ezekre mi a magyarázat?
10/21 anonim válasza:
#9 Egy laposföld hívővel állsz szemben. Tényleg magyarázatot vársz tőle olyanra amiről lazán kijelenti, hogy nem is létezik, pedig mindenki a saját szemével látja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!