Új miniszterelnök-jelöltje lesz a baloldalnak?
Meg fogják buktatni Márki-Zayt? Hiszen a DK-val teljes ellentétes az adóztatási, a Momentummal a migránskezelési, a Jobbikkal az LMBTQ-ügyi politikája. Gyökeresen mást gondol ezekben a kérdésekben, mint a pártok, akiknek meg kéne majd szavazni miniszterelnöknek.
Már MZP is attól tart, hogy megpuccsolják:
Szerinted?
Az előválasztásnál nem számoltak azzal, hogy Karácsony visszalép, egyébként nem nyert volna MZP.
Ezt magyarázzuk hónapok óta
Megpuccsolták volna így is úgy is
Így most előbb mint utóbb
Nem tart tőle.
Nem ezt mondta.
De ott a cikk amit belinkeltél.
Nem olvastad?
Ti tényleg ennyire ... vagytok vagy csak így féltek? Az összefogás épp arról szól hogy közös programmal indulnak neki a választásnak és ez nem változott ahogy semmi más az előválasztás óta. Csak a sok M1 és kormánypárti fosa.dék terjeszti a baromságokat mert 10 év után van egy igen komoly vetélytársuk.
De nézzünk szembe a tényekkel mielőtt elkezdetek gyurcsányozni. Ha nem lett volna gyurcsány a drága orbán kormány biztos nem lenne ennyi ideje hatalmon, mert minden kibszott évben gyurcsánnyal kampányolnak más nincs a tarsolyban. Szóval orbáncfű helyett gyurcsány lábát kéne csókolgatni, örülni hogy 10 év után sem sikerült elszámoltatni
Én egy olyan miniszterelnököt szeretnék, aki érdemleges válaszokat ad a képviselök kérdéseire. Tegnap este véletlenül megnéztem a parlamenti közvetítésböl a gyors válaszok és kérdések óráját. Fájdalmasan szánalmas volt, ahogy Orbán Viktor minden jellegü kérdésre ugyanazt a semmitmondó választási propaganda szöveget olvasta fel a papírkájáról, vagy a baloldali kormány hibáit emlegette.
pl: kérdés: miért égettek el 5 milliárdnyi tesztet, és nem adták oda ingyen tesztelésre? válasz: Ne mondja hogy nem müködik az egészségügy, a baloldali kormány vette el a 13. havi fizetést.
Szánalmas, ahogy az egész óra az volt. Valóban ezek az emberek vezetik az országot? Valóban ez a dolguk a hatalmas fizetésükért cserébe, hogy óvodásokként szólogatnak be egymásnak? Ezt én is meg tudom csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!