Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tudok én tenni annak...

Mit tudok én tenni annak érdekében, hogy a gyermekeim vakcina nélkül megfelelő oktatásban tudjanak részesülni itthon!?

Figyelt kérdés
42 éves édesanya vagyok. Van egy 15 éves fiam és egy 14 éves lányom. Mindketten gimnazisták már, Egerben a Dobó István Gimnáziumban. Sok iskolában már csak vakcinázott gyermekeket engednek be az intézményekbe.

2021. dec. 17. 19:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
33%

#20, még

és mi lesz ha elkapják a vírust, és ne adja Isten korházba kerülnek?

2021. dec. 18. 08:26
 22/30 anonim ***** válasza:
59%
Ennyi agy mosott birkát.🤣 Ha száz oltás kellene akkor is rohannának.
2021. dec. 18. 08:32
 23/30 anonim ***** válasza:
43%
Nem az a baj, hogy a gyerekeid egészségesek. Az a baj, ha Te és a "párod" veszélyeztetitek az egészségüket. A 6 éves, makkegészséges gyerekem alig érezte meg a covidot. Csak hónapok óta posztcovidos. Ne tudd meg milyen érzés nêzni, ahogy szenved, pedig ez még nem is a lélegeztető gép. És akkor nekem nem volt esélyem őt oltatni, pedig nagyon szerettem volna, úgyhogy még hibás se vagyok benne. Nem vagy infektológus. Fogalmad sincs semmiről, de azért jobban tudod. Ez a baj, minden más nem az. Vigyázzatok magatokra
2021. dec. 18. 15:39
 24/30 Alex Fly ***** válasza:
29%
@20: azt neked kell tudnod, hogy mi a bajod vele -és azt is, hogy miért ellenzed ennyire, hogy ez így is maradjon.
2021. dec. 18. 16:51
 25/30 Cubina ***** válasza:
79%

Felvehettek magántanárt azon tárgyak oktatására, amiket meg kell érteni, a magolós dolgokat pedig megtanulhatják a könyvekből. Mivel majdnem egykorúak, ezért nincs nagy hézag a tudásuk között, így taníthatja őket akár egyszerre is ugyanaz a tanár. Igaz, hogy ez plusz kiadás, de más megoldás nem nagyon van. Segíthetnek oszálytársak, barátok is, ösztönzésképpen akár fel is lehet ajánlani nekik egy kis zsebpénzt a segítség fejében.

Esetleg ti is segíthettek nekik a pároddal olyan anyagoknál, amikre még emlékeztek, értitek és el is tudjátok magyarázni.

Általában a férfiak jók a matek, fizika, kémia terén, a nők meg a többiben.

2021. dec. 18. 21:57
 26/30 anonim válasza:
53%
Tartsatok még ki, ha szerencsétek lesz hamar megunják diszkriminációt, ha nem akkor magántanár vagy oltás
2021. dec. 19. 08:48
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Szabályozva van, hogy ki lehet magántanuló. Az oltatlanság, gondolom nem tartozik közéjük.
2021. dec. 19. 08:52
 28/30 anonim ***** válasza:
25%

"Egyet értek azokkal, akik azon az állásponton vannak, hogy én magam is elvégezhetném a gyermekeim okítását, de itt Magyarországon sajnos nem ilyen egyszerű a történet."

Hát igen, mert itt magyar helyesírást is kéne tanítanod nekik, ahhoz meg előbb neked kéne jobban megtanulnod, ami tényleg nem egyszerű történet...

2021. dec. 19. 09:00
 29/30 anonim ***** válasza:

"Általában a férfiak jók a matek, fizika, kémia terén, a nők meg a többiben."

Bárcsak így lenne...

2021. dec. 19. 09:03
 30/30 anonim ***** válasza:

"online elkérni az anyagot"

Online elkérni a barátoktól? Azt lehet. A tanároktól nem várható el, hogy miközben offline tanítanak, online is tevékenykedjenek.

"vagy egy barátja vegye fel diktafonra az előadásokat"

Milyen előadásokat? Gimnazistákról van szó... A tanórákat pedig tilos diktafonra venni még akkor is, ha előtte engedélyt kér a tanártól!

2021. dec. 19. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!