Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tudok én tenni annak...

Mit tudok én tenni annak érdekében, hogy a gyermekeim vakcina nélkül megfelelő oktatásban tudjanak részesülni itthon!?

Figyelt kérdés
42 éves édesanya vagyok. Van egy 15 éves fiam és egy 14 éves lányom. Mindketten gimnazisták már, Egerben a Dobó István Gimnáziumban. Sok iskolában már csak vakcinázott gyermekeket engednek be az intézményekbe.

2021. dec. 17. 19:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
16%

Ne foglalkozz a bolondokkal

Nem normalisak ezek

Elozo valaszolonak igaza van

2021. dec. 17. 19:42
 12/30 anonim ***** válasza:
75%

A 9-esre irtam hogy igaza van termeszetesen

2021. dec. 17. 19:43
 13/30 anonim ***** válasza:
49%
10: te miről beszélsz? A szövegértés valszeg nem az erősséged, mert nem az általános oltásokról van szó, hanem a kísérleti mRNS-ről. Azt nem lenne szabad 25 éves korig kötelezni.
2021. dec. 17. 20:00
 14/30 anonim ***** válasza:
65%
Elvégzed a tanárképzőt és szépen kitanítod őket.
2021. dec. 17. 20:01
 15/30 anonim ***** válasza:
87%
A gyerekeknek nem kötelező tudtommal, így nem értem a dolgot.
2021. dec. 17. 20:38
 16/30 A kérdező kommentje:

Ez az újfajta vakcina egy teljesen új szint. Ennek a fejlesztése egy csomó fázist kihagyott, amit a legtöbb vakcina esetében úgy ahogy, de betartottak, de ennél...

Az, hogy nincsenek a gyerkőcök vakcinázva, az az én döntésem, és a páromé. Igen, sajnos a kisgyermekkori vakcinákat ők is megkapták, aminek nem örülök.

Egyet értek azokkal, akik azon az állásponton vannak, hogy én magam is elvégezhetném a gyermekeim okítását, de itt Magyarországon sajnos nem ilyen egyszerű a történet. Nem vagyok antivaxer, de az emberi egészségről teljesen más alakult ki a fejemben, mint a legtöbb szülőtársamban. A gyermekeim egészségesek. Nincs bajuk. Egyáltalán semmi. Nem értem, hogy ez miért nem elég!?

2021. dec. 17. 23:03
 17/30 Alex Fly ***** válasza:
42%

Van egy jó hírem: nem kell tenned semmit.

Már az ő számukra is elérhető a védőoltás, így nyugodtan járhatnak az iskolába, ha be lesz adva.

2021. dec. 17. 23:15
 18/30 A kérdező kommentje:
Továbbra sem tervezem a gyermekeimet vakcináztatni. Más megoldás érdekel, és ehhez jogom van. Még.
2021. dec. 17. 23:23
 19/30 Alex Fly ***** válasza:
44%
Nincs más megoldás. Vagy észhez térsz, vagy a gyerekeid isszák meg a hülyeséged levét. A választás egyedül a te kezedben van.
2021. dec. 18. 04:52
 20/30 A kérdező kommentje:
Miért baj az, hogy a gyermekeim egészségesek???
2021. dec. 18. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!