Mit tudok én tenni annak érdekében, hogy a gyermekeim vakcina nélkül megfelelő oktatásban tudjanak részesülni itthon!?
Ne foglalkozz a bolondokkal
Nem normalisak ezek
Elozo valaszolonak igaza van
A 9-esre irtam hogy igaza van termeszetesen
Ez az újfajta vakcina egy teljesen új szint. Ennek a fejlesztése egy csomó fázist kihagyott, amit a legtöbb vakcina esetében úgy ahogy, de betartottak, de ennél...
Az, hogy nincsenek a gyerkőcök vakcinázva, az az én döntésem, és a páromé. Igen, sajnos a kisgyermekkori vakcinákat ők is megkapták, aminek nem örülök.
Egyet értek azokkal, akik azon az állásponton vannak, hogy én magam is elvégezhetném a gyermekeim okítását, de itt Magyarországon sajnos nem ilyen egyszerű a történet. Nem vagyok antivaxer, de az emberi egészségről teljesen más alakult ki a fejemben, mint a legtöbb szülőtársamban. A gyermekeim egészségesek. Nincs bajuk. Egyáltalán semmi. Nem értem, hogy ez miért nem elég!?
Van egy jó hírem: nem kell tenned semmit.
Már az ő számukra is elérhető a védőoltás, így nyugodtan járhatnak az iskolába, ha be lesz adva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!