Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted Márki tényleg...

Szerinted Márki tényleg megbukott?

Figyelt kérdés

ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN, AKI KÉPES LEHET LEGYŐZNI ORBÁNT! - egykor

ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN, AKI KÉPES MEGERŐSÍTENI POZÍCIÓJÁBAN ORBÁNT! - most

2021. dec. 16. 13:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

orbán ki mer állni ellene vitázni?nem.

van még kérdés?

2021. dec. 16. 14:44
 12/16 anonim ***** válasza:
29%
Az vót má, hogy a Feri az atvben síri hangon kijelenti, hogy "elment a Peti mögül a támogatás"?
2021. dec. 16. 14:52
 13/16 A kérdező kommentje:

alattomos, ravasz és manipulatív személyiség, szétb@szott mindent, az emberek jobban eltávolodtak egymástól, mint valaha, árkokat ás, gyűlöletet szít, bomlaszt, maga sem tudja igazán mit tesz...

kijelenti, aki nem rá szavaz, az "áruló", az gomba vagyis egy senki , ezek után, hogy gondolja, hogy ezt a tisztséget ö betölthetné, miután a miniszterelnök, nem csupán a rá szavazók vezetője, képviselője. megjelenésével, szavaival, tetteivel indulatokat gerjeszt, provokál. és hosszan sorolhatnánk. szétválaszt, nem összeköt.

talán, egy puccshoz, vagy polgárháború kitöréséhez alkalmas személy lehet, jelenlegi helyzete, téves nézetei alapján, de miniszterelnöknek tökéletesen alkalmatlan.

reméljük ezt ő is hamarosan belátja. és átadja helyét a tisztességes eszközökkel pályázó aspiránsnak, Dobrev Klárának.

Mi békében, nyugalomban szeretnénk élni továbbra is, szeretnénk, ha az ember és ember közötti a feszültségek oldódnának, nem szeretnénk kitenni magunkat egy vélhetően ideggyenge, kiszámíthatatlan ember "játékainak".

Ki tudja, mire lenne képes egy ilyen ember, ha a valódi hatalom közelébe kerül.

2021. dec. 20. 08:05
 14/16 anonim ***** válasza:
13) most meg áttértél orbánra.nehéz követni mert a fő kérdésed Márkira vonatkozott.
2021. dec. 20. 08:07
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha nyer a koalíció (nagyon remélem hogy nem nyer) akkor remélem megpuccsolják Márki zayt. A szememből egyre jobban sugárzik az eszelős fény. Borzasztó idiotaságokat mond ki a szájával.
2021. dec. 20. 08:15
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
*szeméből
2021. dec. 20. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!