Szerinted Márki tényleg megbukott?
ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN, AKI KÉPES LEHET LEGYŐZNI ORBÁNT! - egykor
ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN, AKI KÉPES MEGERŐSÍTENI POZÍCIÓJÁBAN ORBÁNT! - most
orbán ki mer állni ellene vitázni?nem.
van még kérdés?
alattomos, ravasz és manipulatív személyiség, szétb@szott mindent, az emberek jobban eltávolodtak egymástól, mint valaha, árkokat ás, gyűlöletet szít, bomlaszt, maga sem tudja igazán mit tesz...
kijelenti, aki nem rá szavaz, az "áruló", az gomba vagyis egy senki , ezek után, hogy gondolja, hogy ezt a tisztséget ö betölthetné, miután a miniszterelnök, nem csupán a rá szavazók vezetője, képviselője. megjelenésével, szavaival, tetteivel indulatokat gerjeszt, provokál. és hosszan sorolhatnánk. szétválaszt, nem összeköt.
talán, egy puccshoz, vagy polgárháború kitöréséhez alkalmas személy lehet, jelenlegi helyzete, téves nézetei alapján, de miniszterelnöknek tökéletesen alkalmatlan.
reméljük ezt ő is hamarosan belátja. és átadja helyét a tisztességes eszközökkel pályázó aspiránsnak, Dobrev Klárának.
Mi békében, nyugalomban szeretnénk élni továbbra is, szeretnénk, ha az ember és ember közötti a feszültségek oldódnának, nem szeretnénk kitenni magunkat egy vélhetően ideggyenge, kiszámíthatatlan ember "játékainak".
Ki tudja, mire lenne képes egy ilyen ember, ha a valódi hatalom közelébe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!