Szerinted Márki tényleg megbukott?
Figyelt kérdés
ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN, AKI KÉPES LEHET LEGYŐZNI ORBÁNT! - egykor
ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN, AKI KÉPES MEGERŐSÍTENI POZÍCIÓJÁBAN ORBÁNT! - most
2021. dec. 16. 13:54
1/16 anonim válasza:
Összefogás 65% Fidesz-kdnp 30% egyéb 5%
2/16 A kérdező kommentje:
Ez a második mondat ugyan nem hangzott el, szerintem erre nem is kerül sor, de a csalekedetei erre utalnak.
2021. dec. 16. 13:56
4/16 anonim válasza:
Orbán most megint bebetonozta magát hisz tegnap volt kutyamenhelyen 500kg táppal!!! Így ez tuti 2/3 fidesz győzelem
5/16 A kérdező kommentje:
Elérkezett Dobrev Klára ideje.
Ha a baloldal nem akar nevetségessé, bugyutává válni, váltania kell.
2021. dec. 16. 14:10
6/16 anonim válasza:
Már szeptemberben megjövendöltem, hogy lesz még jelöltváltás a baloldalon, de akkor még a libsi szekta elvakultan hitt Márki messiásban
7/16 anonim válasza:
mitől bukott volna meg, krumplis? kár üvölteni, attól még nem lesz igazad
8/16 anonim válasza:
Marki ... barki ... es akarki :)))
9/16 anonim válasza:
Lényegében igen. Szerintem a "füstös szobákban" már keresik a megoldást.
10/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem bukott meg és a közös kampány majd csak januárban kezdődik. Majd meglátjuk, hogy egy összeállt kampánycsapattal, egy teljes programmal, a pártok és néhány milliárdos pénzügyi támogatásával milyen kampányt tudnak összehozni, és majd akkor beszéljünk arról, hogy ki fog bukni és ki nem. Emlékezzetek csak arra, hogy az előválasztás előtt MZP-ről azt sem hitték el, hogy az induláshoz szükséges aláírásokat össze tudja szedni, erre megnyerte a teljes előválasztást. A fideszesek részéről hatalmas hiba, hogy ezt a hatalmas hajrát képesek elfelejteni és lebecsülik MZp és a csapata mozgósító képességét. Elhihetitek, hogy mindent meg fog tenni az Összefogás, hogy nyerjenek jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!