Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire jellemzi a magyarorsz...

Mennyire jellemzi a magyarországi politikai közéletet, Hogy Potyondi Edina ütődött politikai elemzései 300 ezres nézettséggel büszkélkedhetnek, míg Nógrádi György professzor világszínvonalú elemzései 30 ezerrel?

Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 11:23
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
82%

Az biztos, hogy az energiája irigylendő, hogy ennyit tud beszélni, persze lehet, hogy ebből él, hogy populáris előadásokat tart:

https://www.youtube.com/results?search_query=nógrádi+györgy

2021. dec. 15. 12:09
 22/48 anonim ***** válasza:
77%

"Mindazonáltal, tudományos teljesítménye megkérdőjelezhető, hiszen tudományos kutatói munkát saját bevallása szerint nem végez.[2] A közéleti szereplései is gyakran szülnek ellentmondásokat. Nagy nyilvánosság előtt tett állításait cáfolta többek közt: az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége,[3] a Fidesz kommunikációs igazgatója,[4] és az osztrák kormány is.[5]"

[link]

2021. dec. 15. 12:11
 23/48 anonim ***** válasza:
41%

#19 jól van, rértjük imádod Nógrádit, ő az Isten

részvétem

azt mondd meg, okosabb-e Orbán Viktornál vagy Mészáros Lőrincnél?

2021. dec. 15. 12:25
 24/48 anonim ***** válasza:
24%

" A Raguza fedőnevet viselő Nógrádi az intézkedési terv szerint kapcsolatban állt az amerikai hírszerzés, a CIA képviselőivel is. "

Érdekes, ez nem szúrja a jobbantak szemét, csak a Szabó Tímeáról kitalált ökörség.

2021. dec. 15. 12:28
 25/48 anonim ***** válasza:
33%

Sokan fullba toltátok a kretént! Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Pottyondy Edina nem elemez és nem külpolitikával foglalkozik. Ő a női Puzsér, aki világmegváltó gondolatként ad elő közhelyeket. Egyik haverom nagy rajongója, így találkoztam a produkciójával. Amikor egyik videojában fikázott egyik másik youtubert, akkor írta le magát nálam abszolút nullára. Amit fikázott, azt mind elkövette ő is ebben a videoban. Tehát nem a politikai elköteleződésével volt bajom, hanem úgy egészében a szellemi teljesítményével.

Nógrádival a ballib sajtónak semmi baja nem volt 2015-ig. Ő mondta először, hogy kerítést kell építeni, majd amikor a Fidesz ezt meg is tette, akkor lett Nógrádi a ballib oldalon közellenség. Ekkor indult meg a lejáratás ellene. A valaki által oitt belikelt indexes cikkben nincsenek nevek, ami azonnal komolytalanná és átlátszóvá teszi az egészet.

"Nógrádi meg egy önjelölt ál-szakértő, aki mindig azt szakérti ami kormánynak megfelel"

Ezzel váddal több gond is van, jól jelzi, hogy aki írta, fogalma sincs, mihez szól hozzá. Nógrádi nem önjelölt, hiszen gyakorlatilag egész életében ezzel foglalkozott, ezt tanulta, ebből doktorált. kizárólag külpolitikával foglalkozik, tehát csak nagyon kevés olyan dolgot mondhat, aminek köze van Mo-hoz.

"Mindig úgy forgatja az elemzést, ahogy a fidesz érdekei kívánják, és cserébe betették felügyelőbizottságba, meg hasonlók."

Ha valaki hallgattad volna, akkor tudnád, hogy nem forgat semmit sem és 2015-ben is a Fidesz követte őt, nem fordítva. Te azt várod el, hogy mindenben mást mondjon, mint a Fidesz.

hypno barátunk is hozta a formáját: "Nógrády attól lett "világszínvonalú szakértő" hogy kétségkívül tud beeszélni és hajlandó a művészetét a köztévében előadni sztárgázsiért. Viszont már 20 éve ugyanazt mondja."

OK, tehát egyik Nógrádi gyűlölőnek az a baja, hogy a tanár úr változtatja a véleményét, a másiknak meg az, hogy ugyanazt mondja. :D

Igaz, nehéz értelmezni, hogy hypno mire gondolt, hiszen 20 éve nem mondhatta ugyanazt Nógrádi a német választásokról, mint most. Az viszont nem baj, ha egy ember gondolkodása, logikája nem változik.

Nem tudom, hogy szándékosan hazudsz vagy csak szimplán tájélkozatlan vagy szívemből kívom, hogy abból a sztárgázsiból élj életed végéig, amit Nógrádi kap a médiaszerepléseiért. Ez ugyanis 0 Forint. Neki ez reklámfelület, ő az előadásaiból él.

2021. dec. 15. 12:50
 26/48 anonim ***** válasza:
54%
#25 attól mert szerintem egy nímand, attól én még nem gyűlölöm Nógrádit. miért gyülölném? mert nem iszom a szavait? itt a kérdező, ő issza. szive joga. max kicsit sajnálom érte, de tőlem azért lelkesedik akiért akar. sőt, mindenki azért lekesedjem akiért akar! ettől nem lesz se több, se kevesebb. a probléma inkább ott van, hogy a kérdezőt lelkesedés közben, zavarja mások lelkesedése, hogy nem mindekinek az a kedvence, mint neki. tehát mindenki más legyen toleráns a kérdező szenvedélye iránt, de ő már erre nem hajlandó.
2021. dec. 15. 12:58
 27/48 anonim ***** válasza:
71%

Te ott vagy tévedésben, hogy azt hiszed ha valakit nem kedvel az ember, vagy közömbös iránta, akkor csakis a gyűlölet dolgozhat benne. Értem én, hogy az ilyen kétpólusú gondolkodásra vagy trenírozva, de el kell hogy keserítselek.

Egyszerűen nem érdekel a mondókája, mert nem tartom hitelesnek. Valamikor érdekelt. Aztán eljutottam arra pontra, hogy nem tudtam eldönteni, hogy az éppen aktuális témáról beszél, vagy vagy valamelyik paneljét vette elő. Mindíg ugyanazokat mondta. Ehhez semmi köze annak, hogy épp az orbánista sajtóban cuncimókus, vagy nem. Egyszerűen elveszített.

Mondok egy másik példát. Ott van Drábik bácsi, aki ugyancsak orákulumnak számít bizonyos körökben. Biztosan nagy tudású, de én akkor találkoztam vele először amikor a rákospalotai szemétégetőröl meg a mellette lévő filmstúdióról mint FEMA haláltáborról és krematóriumról beszélt. Az első reakcióm az volt, hogy ez hülye. A második is. Innentől nem érdekel mit okoskodik a nagy tudásával.

2021. dec. 15. 13:29
 28/48 anonim ***** válasza:
26%

#27!

Szép mellébeszélés volt!

Adod itt a függetlenobjektívet, hogy te bizony nem is gyűlölöd, csak már nem hiteles neked... csak

1. Nem írtad le, hogy miért, mitől, mikortól nem hiteles.

(Gyanítom, hogy éppen azt támasztanád alá, amit írtam, miszerint a határzár óta lett közellenség a ballib olalon és te gondolkodás nélkül követed, amit a ballib propaganda ír.)

2. Ha nem a gyűlölet vakított el annyira, hogy hazugságokat terjessz, akkor mi?

3. Arra sem reagáltál, hogy tájékozatlan, megvezetett ember vagy szándékosan hazudtál-e.

2021. dec. 15. 13:58
 29/48 anonim ***** válasza:
60%

Mindig szent borzadállyal tekintettem azokra, akik napra pontosan minden részletre kiterjedően tudják mit csináltak akár 15-20 éve, vagy hogy mikor és mi volt az ami megváltoztatta gondolkodásukat valamiről.

Leírtam hogy számomra miért nem hiteles. Hogy mikortól, arra meg nem emlékszem, de hogy bőven 2015 előtt untam rá az biztos. Persze az egysíkú kétpólusú gondolkodásoddal ezt nyilván nem hiszed el, de pont lesz.rom.

Arra meg hogy személyeskedsz, miért kellene válaszolnom? Ki vagy te hogy akkora ember vagy hogy te akarod megmondani mire reagáljak.

És ne csikorgasd a fogad, mert mind kihullik.

2021. dec. 15. 14:32
 30/48 anonim ***** válasza:
28%

#29!

Folyamatosan mellébeszélsz!

És te is előveszed a személyeskedés kártyát, teljesen alaptalanul.

Valótlanságot állítottál, ez tény. Ennek két oka lehet:

1. tájékozatlan vagy

2. szándékosan hazudsz

Akkor lenne ez személyeskedés, ha tény nélkül állítanám, hogy téjékozatlan vagy hazudozó vagy.

Mutatok egy példát a személyeskedésre: "Értem én, hogy az ilyen kétpólusú gondolkodásra vagy trenírozva, de el kell hogy keserítselek."

2021. dec. 15. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!