Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire jellemzi a magyarorsz...

Mennyire jellemzi a magyarországi politikai közéletet, Hogy Potyondi Edina ütődött politikai elemzései 300 ezres nézettséggel büszkélkedhetnek, míg Nógrádi György professzor világszínvonalú elemzései 30 ezerrel?

Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 11:23
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

Mondjuk, hogy hadtudományokból doktorált és Németországban tanult is ezen a területen.

Lehet, hogy ez neked fáj de valóban nemzetközileg elismert szakember.

2021. dec. 15. 11:52
 12/48 A kérdező kommentje:

"hát ja, aki nem néz Nográdit, az Potyondit néz. valaki nézni kell, igaz?"

Mondtam én ilyet Hülyegyerek???!!!

2021. dec. 15. 11:53
 13/48 anonim ***** válasza:
66%

"Nógrádi meg egy önjelölt ál-szakértő, aki mindig azt szakérti ami kormánynak megfelel"

Így van. Mindig úgy forgatja az elemzést, ahogy a fidesz érdekei kívánják, és cserébe betették felügyelőbizottságba, meg hasonlók.

Eladta magát, mert a pénz fontosabb.

2021. dec. 15. 11:54
 14/48 anonim ***** válasza:
76%

"Tudományos tevékenységet nem végez, egy nem létező egyetemen rektorhelyettes, az általa elnökölt osztrák „akadémia” pedig tavaly azt a Tarlós Istvánt tüntette ki a választási kampányban, aki idén felügyelőbizottsági posztot adott neki egy fővárosi cégben. Megpróbáltam komolyan venni Magyarország legnépszerűbb biztonságpolitikai szakértőjét, de ahogy elmerültem az életrajzában, ez egyre nehezebben ment."

[link]

2021. dec. 15. 11:55
 15/48 anonim ***** válasza:
60%

ott idéztem, mit írtál. ha te vagy a hülye, akkor ne rám fogd.

amúgy nekem pl. nem fáj, hogy isteníted Nógrádit, az a te bajod, nem az enyém

2021. dec. 15. 11:55
 16/48 anonim ***** válasza:
66%

Tudod kérdező, ha eddig nem tűnt volna fel, akkor Nógrády és Pottyondi nem ugyanazt a sportot űzik.

Azt is kérdezhetted volna, hogy miért nem nézik annyian a világszínvonalú kajak-kenu versenyeket élőben, mint mondjuk egy válogatott foci meccset.

Nógrády attól lett "világszínvonalú szakértő" hogy kétségkívül tud beeszélni és hajlandó a művészetét a köztévében előadni sztárgázsiért. Viszont már 20 éve ugyanazt mondja.

Pottyondy pedig hazai közélet elé tesz görbe tükröt. És ritkán lő mellé.

Én elhiszem hogy egy orbánista vérig sértődik, amikor mondjuk rájön, hogy valamelyik hőséről be kellene látnia hogy nevetséges...de most őszintén nem az, amikor pl. egy fővárosi fideszes polgármester a orbánválasztó kongresszuson - amit a média is közvetít - előadja, hogy a pártközpontból várja a "jó válaszokat"?

2021. dec. 15. 12:03
 17/48 A kérdező kommentje:

Nem végez tudományos tevékenységet? Csak publikál egy folytában.

Igaz tudományos igényű politikai elemzéseket és nem kutatást.

Minden mást tételesen cáfolt mire olyan dolgokat dörgöltek az orra alá, hogy nem végez kutatást. Erre ő azt mondta, hogy kérem szépen tessék utánam csinálni amit én letettem az asztalra és aztán lehet pofázni!

2021. dec. 15. 12:04
 18/48 anonim ***** válasza:
58%

"Lehet, hogy ez neked fáj de valóban nemzetközileg elismert szakember."

Nekem ugyan miért fájna?

2021. dec. 15. 12:04
 19/48 A kérdező kommentje:

Milyen érdekes, hogy nem csak a közTVbe hívják, hanem szerte az országban hetente tart egy előadást, de Németországba és Svédországba is megy előadni

2021. dec. 15. 12:06
 20/48 anonim ***** válasza:
82%
Pottyondy egy szórakoztató műfaj, Nógrádi pedig politika, köze nincs a kettőnek egymáshoz.
2021. dec. 15. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!