Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéknek miért fáj az,...

Az ellenzéknek miért fáj az, hogy a beszolgáltatási törvénnyel az élelem a rászorulókhoz kerül ahelyett, hogy kukában végezné?

Figyelt kérdés

2021. dec. 14. 22:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Kedves 20.

Persze.

A 6.kérdés azt átsiklottad.

Te gondolom még sosem találkoztál olyan élelmiszerrel ami hiába volt szavatosságilag jó de gyakorlatban penészes volt mert sérült raktározás során pl. nem volt megfelelően tárolva, hűtve stb. Én sajnos már többször találkoztam ilyennel ha te nem akkor örülj neki de ez tipikusan az a példa ha neked sosem fáj a fejed akkor már másnak sem. Ami lejárathoz közeli annál meg pláne nagyobb a kockázat s plusz ezeket még egy-két szállításnak s raktározásnak kitenni ami nagy kockázat.

De gyengébbek kedvéért levezetem neked.

A termék mire a boltok polcaira kerül azt valahol raktározzák. Abból a raktárból kerül ki a boltok polcaira szállítás útján. Ez 1x szállítás és raktározás. Na most a multiknál javarészt külföldről hozzák be az árut az anyaországba ha így számoljuk az 2x raktározás és szállítás mire a boltokba ér. A boltokból meg mielőtt 48 ó. előtt lejárna el kell juttatniuk szintén valahova. Ez 3x szállítás és raktározás. S innen jutna el a rászoruló személyeknek. Ez 4x szállítás. Számolni ugye azért tudsz nem?

Na most ha ezeket nem megfelelően szállítják és tárolják abból lehet gond.

Továbbá az is elsiklott a figyelmed mellett hogy ki fogja megállapítani ki a rászoruló?Nyilván ok az állam. De mi alapján? Akik ezeket megveszik azok általában rá vannak szorulva nem mindenki de sokan. S ha pont nekik nem fog járni mert a drága kormány úgy határoz? Pl. Van olyan pl. temetési támogatásnál is de másnál is hogy ha csak pár száz forinntal több a kereseted akkor már buktad is. Az hogy téged nem érint egy dolog. Engem se. De attól még nem dugim homokba a fejemet mert mást még érinthet. Na széo napot.

2021. dec. 16. 13:12
 22/29 anonim ***** válasza:

#21!

Nem siklottam el a 6-os pontod felett, reagáltam is rá. Ha ez neked nem tűnt fel, az a te képességeidet minősíti.

Hogy nem mentem bele a részletekbe, annak az az oka, hogy egy olyan dologról írtál vélményt, amiről halvány fogalamad sem lehet jelenleg.

Így kezdted: "S amibe szintén nem gondolnak bele."

Jelenleg nem tart ott ez a dolog, hogy ilyet kijelenthess. Azt pedig leírta, hogy az eddigiek alapján az a valószínű, hogy igenis átgondolták.

Amiket az utóbbi hsz-ben írtál teljesen felesleges volt. Úgy teszel, mintha azt állítottam volna, hogy a szállítás körülményei nem fontosak. Ez a részedről egy szalmabábozás, ugyanis ilyet nem állítottam.

Én azt állítottam, hogy olyan dolgok miatt hőzöngsz, amiről még semmit sem tudhatsz és természetesen semmit nem is tudsz.

2021. dec. 16. 13:58
 23/29 anonim ***** válasza:
34%

az állami szféra, ami sokszor a 30 napos határidőt nem képes betartani, na majd az fogja a 48 órval korábban lejáró élelmiszereket kezelni.

plusz ezeket az üzletek mostantól nem tudják leakciózni, mert az állam térítésnélküli beszolgáltatásra kötelezi őket. mi az, hogy az llam elveszi mások magántulajdonát?

és az miért van, hogy titeket, akik eddig oldalakt firkáltatok össze, pont a lényeg nem érdekel? ennyire nem tisztelitek a magántulajdont? vagy Magyarországon még mindig mindenki kommunista?

2021. dec. 16. 14:17
 24/29 A kérdező kommentje:

“ ennyire nem tisztelitek a magántulajdont? vagy Magyarországon még mindig mindenki kommunista?”

Pontosan. Nem tisztelem a magántulajdont. Örülök, hogy az állam elveszi.

2021. dec. 16. 21:19
 25/29 anonim ***** válasza:
45%
Remélem kedves kérdező hogy majd te is mindenedet elveszíted az államnak a jóvoltából. Vigyék a házadat, kocsidat, mindenedet. Majd akkor elgondolkodsz hogy mit is írtál.
2021. dec. 17. 00:11
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

25#

Direkt nem veszed észre a különbséget vagy csak nem látod?

Egy multinak vagy jogi személynek a számára nem is olyan jelentős tulajdonát elvenni nem ugyanaz mint egy embernek pl. a házát

2021. dec. 17. 01:02
 27/29 anonim ***** válasza:

#26, de, ugyanaz

a cégek is embereké

az árut nem lopják

2021. dec. 17. 01:16
 28/29 anonim ***** válasza:

Nem lopják, de ne csak ezt vedd figyelembe. A cég nem ember már csak jogilag sem.

Mire jó egy átlagember háza?

VS

Mire jó ez a (nem létfontosságú mennyiségű) áru egy cégnek?

2021. dec. 17. 01:20
 29/29 anonim ***** válasza:
szerinted ki fogja a bolt kérét finanszírozni, ha nem az állam? a vevők. az állam megint más faszával veri a csalánt, ahogy mindig
2021. dec. 17. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!