Az ellenzéknek miért fáj az, hogy a beszolgáltatási törvénnyel az élelem a rászorulókhoz kerül ahelyett, hogy kukában végezné?
#7!
Idézet? Hol szerepel az, hogy CBA, Reál, Coop hogyhogy kimaradt?
Hol szerepel az, hogy az államnak kell adni?
#11 - telex, hvg
A torveny szoveget meg nem talalom, gondolom par nap mire a jogtarba bekerul.
De ha tudsz idezni majd a torvenybol, ami ennek ellentmond, akkor hajra.
#13!
Akkor tisztázzuk, hogy eddig miket is írtál!
Fogalmad sincs, hogy miről van szó, mert csak telex és a hvg által megrágott "hír" jutott el hozzád.
A "Hol szerepel" kérdésemet nyilván úgy kell érteni, hogy a törvényben hol. Ki fenét érdekel az, hogy egy elfogult firkász mi ír? (Tudom, az Origo is elfogult, de a telex és hvg ugyanannyira, csak a másik irányba.)
Amúgy vicces, hogy telexet dobta ki elsőre és ott normálisan szerepel, hogy a 100 milliárd forintnál nagyobb árbevételű láncokat érinti és az érintetteket nevezik meg. Nagyon rossz koncepció lenne, ha meg lennének nevezeve, főleg a nem érintettek.
Nyilvánvaló, hogy kell húzni egy határt. Minden ilyen határnál lehet érvelni, hogy miért lett volna jobb máshol meghúzni. Ahogy az új javaslat ellen is lehetne ugyanígy érvelni.
A te kérsz számon konkrétumokat a törvényen, akkor neked kell idézned, hogy azok szerepelnek benne! Nem nekem!
mert nem oda kerül
mert az egész nem erről szól
mert utoljára Rákosiéknál kellett az államnak ingyen beszolgáltatni
egyáltalán nem kedves, komcsi kérdező
Kérdező!
Most lehet én vagyok a hülye de az is lehet hogy te.
Te belegondoltál már csak pár kérdés ha már itt tartunk.
1.Miért nem mindenkitől? Cba, Coop, kisbolt stb miért nem? Miért csak a multik?
Miért ne lehetne egységes?
2.Nagyon sokan szoktak venni ilyen termékeket, én specko nem szoktam de attól még ismerek olyat aki szokott és sokan ebből tudnak egy családnak összehozni egy jó ebédet stb.
3.Szerinted ennek mi lesz a következménye? Kihatása? Ha a multiknak nagy veszteségük lesz lehet hogy majd létszám leépítés. Lehet nem fognak sok embert elküldeni csak párat.De annak nem lesz vigasz hogy majd mehet segélyre.
4.Te tényleg azt hiszed hogy a megfelelő helyre el is tudják majd juttatni ezeket? Ahmmmm igen. Akkor ébredj fel a szép álmodból.Majd megy a kukába vagy majd akik ők meghatároznak rászorulónak.
5.Továbbá.Mert pl. ebbe senki nem gondolt bele. De szerintem ők se. De hogyan fogják eljuttatni a rászorulóknak? Nem hinném hogy lenne annyi ember.
6. S amibe szintén nem gondolnak bele. De tudni illik az élelmiszereket megfeleleően kell tárolni(hűtés,csomagolás stb). Na most ezek a termékek eleve nagy kockázatnak vannak kitéve amíg megérkezik a raktárból az üzletek polcaira. Pl. beszállításnál is történhet sok minden. Nagy nehezen célt ér az adott üzletbe. Onnan ha be kell szolgáltatniuk a 48 órás határidő előtt az plusz szállítás adott begyűjtőhöz. S ott is ki tudja hogy szállítják és tárolják amíg meg nem érkezik a célszemélyeknek(rászorulóknak). Aztán a kis Marcsi néni örül hogy kapott egy konzervet ami lehet mire eljut hozzá megromlik.
#19!
Igen, te valóban hülye vagy és ezt az első kérdéseddel bizonyítod.
(1)Ha elképzelésed sincs, hogy milyen logikus okai lehet annak, hogy csak nagyobb boltokra vonatkozik, akkor te tényleg nem vagy az, akinek ilyen témákkal foglalkoznia kell. Főleg úgy, hogy levésed ide a 6-os hőbörgésedet.
(2)Odáig persze nem jutottál el, hogy mindössze annyi fog történni, hogy 2 nappal korábban lesz leakciózva, tehát a vevő jobban jár.
(3)OK, azt már tudjuk, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, de bizosan feltűnt már, hogy nem a lejárati idő miatt leakciózott arukkal van tele a Tesco! Nem lehet valamiből nagy veszteség, ha az árukészletüknek csak egy marginális részét érinti.
(4)Egy csodás konteós érvelés. Ugyanilyet hallottuk a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban is. Az sem volt igaz. Te itt most előre jól megmondod a tutit. Mert te tudod a tutit. Bár eddig ennek éppen az ellenkezőjéről győztél meg. Pontba szedted a nagy semmit.
(5)És folytatod... Mindenki hülye, biztosan nem gondolták át, persze nem is lesz rá ember. Elárulok neked egy nagy titkot. Az utóbbi években egy ilyen hőbörgés sem bizonyult igaznak. Meglepő, de tényleg ki szokták dolgozni a részleteket.
(6)Jól van, tudjuk, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Nem jelentheted ki (mármint normális ember nem tesz ilyet), hogy valamire nem gondoltak, ha még nem ismered annak a részleteit.
Egy konzerv jó lesz még hónapokig, ne izgulj Marcsi néni miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!