Hogyan tudok szavazni külföldről?
Szerintem egy olyan ne akarjon bele szólni az ország dolgaiba aki még csak nem is él itt!!! Lényegtelen hogy most te határmenti vagy vagy pedig osztrák londoni mosogató!
Mondjunk habár azoknak valamivel több joguk lenne akiket le csatoltak mert nem szabad akaratuk miatt “mentek” el míg a mondani szabad akaratból nincs magyar lakcíme már évek óta!!!
Lehet ingázni is de mindegy a lényeg aki nem él itt az ne szóljon bele!
Nem éli itt a mindennapjait nem tudja hogy mikkel is van az igazi probléma illetve mi a politikai propaganda hazugság! Az itt élők tisztában vannak a dolgokkal azert van 2/3-ad már nem is tudom mióta!
Amíg a bal oldal Gyurcsány és követői addig az ország nem kér belőlük… ez az igazság ezért van 2/3-ad! Az mindegy hogy Orbán épp hogy csak jobb egy fokkal attól még “élhetőbb”
Aki kint él nem is tudom hány évig az maradjon is ott! Mert az az élet jött be neki anyagilag ezek szerint…! (Ha nincs itteni lakcíme)
A határon túliak is nem elso generációs kulhoniak! Màr az adott ország társadalmi struktúrája ivódott beléjük ha annyira magyarkodni akarnak akkor vissza lehet jönni a határon túlra! Nem egy megyei joggal rendelkező város van aminek kevés a lélekszáma de ott van Budapest is valamint a faluk és kisebb városok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!