Hogyan tudok szavazni külföldről?
A politizálásnak mi köze az adózáshoz?
Miért vagy rasszista? Miért akarod kirekeszteni a magyarországi roma kisebbségeket?
Majd ha tanuljátok történelem órán a második világháborút, akkor rá fogsz jönni, hogy nem túl szép dolog kirekeszteni más nemzeteket. Mint ahogyan te is akarod tenni a magyarországi romaság ellen, csak mert többségük nem adózik, hanem segélyből él vagy feketén "dolgozik".
Akkor lényegében már a szavazás napja előtt lehet tudni valamennyi szavazatnak az eredményét?
Mivel a közelemben nincs konzulátus, utazni olyan sokan még nem akarok ezért nekem a levélszavazás az opció ezek szerint.
És ha belpesti fiatal vagyok, aki elmenekült a narancsterrorból Londonba mosogatni és nemrég kötöttem meleg házasságot fekete pasimmal, mivel a kirekesztő diktatúra Magyarországon ezt nem tudtam volna megtenni, és most hithű támogatója vagyok Gyurcsány Ferencnek és a progresszív liberalizmusnak emiatt európai kötelességemnek érzem, hogy a DK-ra szavazzak.
Ha ez lenne a helyzet, akkor életben maradhatok, führer?
Amúgy a többieknek meg köszönöm a válaszokat.
De honnan tudják, hogy kettős állampolgár vagyok-e?
Csak annyit látnak, hogy nincs magyar lakcímem. De azt honnan tudnák, hogy van-e másik állampolgárságom vagy sem?
A kérdés továbbra is adott:
"De honnan tudják, hogy kettős állampolgár vagyok-e?
Csak annyit látnak, hogy nincs magyar lakcímem. De azt honnan tudnák, hogy van-e másik állampolgárságom vagy sem?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!