Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan tudok szavazni külföldről?

Hogyan tudok szavazni külföldről?

Figyelt kérdés
Külföldön élek, tehát nincs magyar lakcímem. Hogy tudok majd jövőre szavazni?

#román #ukrán #varázsgomba #bozgor #Londoni mosogató #Krumplis cigány
2021. dec. 14. 22:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Remélem, sehogy! -Ott politizálj, ahová adózol és ahol életvitel szerűen élsz! Nem bonyolult!
2021. dec. 15. 00:28
 12/21 A kérdező kommentje:

A politizálásnak mi köze az adózáshoz?

Miért vagy rasszista? Miért akarod kirekeszteni a magyarországi roma kisebbségeket?

Majd ha tanuljátok történelem órán a második világháborút, akkor rá fogsz jönni, hogy nem túl szép dolog kirekeszteni más nemzeteket. Mint ahogyan te is akarod tenni a magyarországi romaság ellen, csak mert többségük nem adózik, hanem segélyből él vagy feketén "dolgozik".

2021. dec. 15. 06:16
 13/21 A kérdező kommentje:

Akkor lényegében már a szavazás napja előtt lehet tudni valamennyi szavazatnak az eredményét?

Mivel a közelemben nincs konzulátus, utazni olyan sokan még nem akarok ezért nekem a levélszavazás az opció ezek szerint.

2021. dec. 15. 06:19
 14/21 A kérdező kommentje:
*olyan sokat meg nem
2021. dec. 15. 06:20
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha kettős állampolgár vagy, akkor levélben vagy neten. Ha külföldön élő magyar, akkor először személyesen kell regisztrálnod a nagykövetségen, majd as választás napján személyesen szavazni a követségen. Levélben nem szavazhatsz.
2021. dec. 15. 08:01
 16/21 anonim ***** válasza:
13) Nem.A levelszavazatokat a többivel egyidöben urnazaras utan kezdik szamolni a szavatas napjan
2021. dec. 15. 10:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Szó nem volt a romákról - vagy bármelyik rasszról! Ne játszd az értelmi fogyatékost! Ha nem itt élsz és nem vállalsz semmilyen anyagi áldozatot Magyarország közteher viseléséből, akkor semmi jogod ahhoz, hogy bármilyen szinten is befolyásold a magyar belpolitikai életet! Ha ez bonyolult neked, akkor nagyon tudlak sajnálni! És még egy gondolat a rasszizmusról: aki automatikusan felveti az első adandó alkalommal egy másik ember kapcsán, hogy rasszista, általában az a valódi rasszista! Pl. engem az sem érdekel, ha néger vagy és négy füled van vagy középső lábadon bicegsz, - engem az érdekel, hogy vállalsz e terhet a magyar közterhekből és hogy itt élsz-e életvitel szerűen, - mielőtt rászánod magad, hogy bele szólj azoknak az életébe, akik bőségesen, rendszeresen vállalnak közterheket és többségében itt is élték le az eddig eltelt életüket! Ez viszont nagyon is érdekel - és nem alaptalanul. Nincs nekem gondom azokkal sem, akiket befogad a magyar állam, - ha dolgoznak tisztességgel és vállalják a rájuk eső terheket (és nem csak élősködve követelőznek)!
2021. dec. 15. 11:17
 18/21 A kérdező kommentje:

És ha belpesti fiatal vagyok, aki elmenekült a narancsterrorból Londonba mosogatni és nemrég kötöttem meleg házasságot fekete pasimmal, mivel a kirekesztő diktatúra Magyarországon ezt nem tudtam volna megtenni, és most hithű támogatója vagyok Gyurcsány Ferencnek és a progresszív liberalizmusnak emiatt európai kötelességemnek érzem, hogy a DK-ra szavazzak.

Ha ez lenne a helyzet, akkor életben maradhatok, führer?

Amúgy a többieknek meg köszönöm a válaszokat.

De honnan tudják, hogy kettős állampolgár vagyok-e?

Csak annyit látnak, hogy nincs magyar lakcímem. De azt honnan tudnák, hogy van-e másik állampolgárságom vagy sem?

2021. dec. 15. 17:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Úgy viselkedsz, mint egy fogyatékos, - több betűt nem érsz!
2021. dec. 15. 19:15
 20/21 A kérdező kommentje:

A kérdés továbbra is adott:

"De honnan tudják, hogy kettős állampolgár vagyok-e?

Csak annyit látnak, hogy nincs magyar lakcímem. De azt honnan tudnák, hogy van-e másik állampolgárságom vagy sem?"

2021. dec. 18. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!