Hogyan tudok szavazni külföldről?
Igen, mivel lényegében mind külföldről szavaz.
De míg az egyik zömében a Fideszre szavaz, ezért őket utálni kell és gyűlölni meg krumplizni és szőröstalpúzni kell. Addig a másik csoport mivel Gyurcsány Ferenc elmondása szerint (elvégre ő csak az igazat mondhatja) sosem szavaznak a Fideszre, ezért őket szeretni és támogatni kell. Ezért van az, hogy a londoni mosogatók bátor hősök, akik önálló életet kezdtek az orbáni terrorból való elmenekülésük után, míg a trianoni területekről szavazók pedig buta agymosott m1-et néző romos falvakba bejelentett buszoztatott krumplizabáló ukránok.
Az, hogy én vajon buszoztatott krumplizabáló 23 millió román vagy bátor Londonba Orbántól elmenekült mosogató vagyok-e azt az olvasó fantáziájára bízom.
De még mielőtt még bárki megvádolna engem trollkodás miatt, térjünk vissza a kérdésre.
Nincs lakcímem akkor sem hivatalosan.
Ezt a szavazás napján küldik el? És hova küldik, illetve szerinted mennyi idő mire ideér?
Megkérlek rá hogy ne tedd, a saját és más magyar érdekében, neked ott külföldről mivel lesz jobb vagy rosszabb? Semmivel.
Nálunk van olyan családtag aki huszonévesen sok 100 ezret elver, idehaza szűk 2 hónap alatt, de olyankor aki csak tud az szabadságot vesz ki, és szórakozunk, megyünk amerre lehet.
Ő előző szavazáson megpróbált segíteni nekünk hogy ne a fidesz kerüljön ismét hatalomra.
De hogy küldhetik ki a szavazás előtt pár hónappal? Hisz az változhat még nem? Pl vegyünk egy ideillő témát, megvan mondjuk az Összefogás, de mi van ha mondjuk egy hónappal a szavazás előtt úgy széthullik mint a Szovjetunió? Ha pl Márki, Jakab, Klárika/Feri és a tesiből felmentettek annyira összevesznek, hogy már a szülinapjukra sem hívják meg egymást?
Szóval remélem érted ennek a korábbi szavazásnak a problémáját
9) Ezzel egyetértek, én ellene vagyok a levélszavazásnak, Többek között azon okból, amit te is említettél.Ahogyan írtam, ha a választás napján szeretnél szavazni, akkor aborítékot beobhatod aznap az úrnában bármely magyar külképviseleten.
Viszont a kérdésed nem az volt, hogy "jó-e a levélszavza´s", hanem az, hogy külföldröl magyar állampolgárként hogyan tudsz szavazni a választáson. Erre válaszoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!