Komolyan gondolja valaki is, hogy MZP jobb vezető lenne, mint Orbán?
Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 06:09
12/18 anonim válasza:
Én még jobb lennék, de most nem érek rá miniszterelnökösködni, a világot kell megmentenem, kezdve az univerzum gyorsuló tágulásának a megállításával.
Helyettesemnek inkább MZP mint OV alkalmas.
13/18 anonim válasza:
Egy tál spagetti is jobb lenne mint Orbi. Én mondjuk szívem szerint Zuko hercegre szavaznék, de sajna nem hallottam hogy indulna, úgyhogy marad Márki.
14/18 anonim válasza:
MZP összehasonlíthatatlanul jobb Orbánnál. Ezerszer is inkább MZP-t miniszterelnöknek, mint a papír-Mussolini Orbánt.
15/18 anonim válasza:
Én is MZP-t támogatom, szimpatikusak, hogy mindent logikusan közelít meg, vezető módjára, mindenkinek is ad interjúkat, és nekem az a legfurább, hogy eddig még nem tudtak róla semmi terhelőt kiásni.
Valami tényleg gond lehet, hogy ha az ellenzékben nem találnak senki korruptat vagy olyat, akinek van valami vaj a füle mögött.
16/18 anonim válasza:
Én nem gondolom; nagyon jól tudom, hogy MZP sokkal jobb vezetője lesz ennek az országnak, mint Orbán!
17/18 Senior Séf válasza:
Nem MZP lesz, hanem a többpárti koalíció. Nem egyetlen személy fog dönteni mindenről, mint most. És főleg nem egy hülye cigány.
18/18 after stroke válasza:
Nem MZP, hanem a koalíció! Végre nem egyetlen ember mondja meg mindenről a tutit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!