Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ki plakátolva, hogy...

Miért van ki plakátolva, hogy hány migránst fogadott be Orbán?

Figyelt kérdés
Ugye a Fidesz az illegális betelepítés ellen van, tehát akit befogadott arról (jó eséllyel) tudják, hogy ki fia borja, így nem látom értelmét a plakátoknak
2021. dec. 12. 12:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
34%
Tolvajok 40000 borja akiket befogadtak
2021. dec. 12. 12:22
 2/21 anonim ***** válasza:
76%

A fidesz a betelepítés ellen van,meg ugye védi a magyar embereket.

Valójában meg:

"Legnagyobb ellenséged mindig ott bujkál, ahol utoljára keresnéd."

Julius Caesar

római hadvezér és politikus

Ez a fidesz valójában.

2021. dec. 12. 12:23
 3/21 anonim ***** válasza:
13%
MZP mindennel próbálkozik, biztos ez nála az "emberséges bánásmód".
2021. dec. 12. 12:24
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Példát hoz a kognitív disztonanciára.

Bár szerintem lehetne kevésbé félrevezető is a kampány.

2021. dec. 12. 12:29
 5/21 anonim ***** válasza:
54%
Nincs olyan, hogy illegális betelepítés, hogy tudsz ilyet nevetés nélkül leírni?
2021. dec. 12. 12:36
 6/21 anonim ***** válasza:
20%

A migránsokkal nem az a baj, hogy menekültek bejönnek, mert az ENSZ törvény szerint minden évben fogad be európa minden országa valós menekülteket, de azok valóban menekültek, nem kontinensvándorlók, akik bűnöznek és nem tudnak dolgozni a nyelvet sem ismerik.

Most a legnagyobb zsivány kiált a leghangosabban tolvajt!! MZP, a DK együtt be akarja telepíteni ezeket a bűnöző fundamentalista vadembereket, akikre azt mondja hogy úgyis magyarok lesznek 2-3 generáció alatt. Akkor miről beszél ez az ember?😦

2021. dec. 12. 12:38
 7/21 anonim ***** válasza:
76%

Jaja már megint jönnek a fideszes "kétésfélpipások" a "van a jó migráns meg van a rossz migráns" szöveggel, és persze ők döntik el, hogy ki hova tartozik.

Csak egy példa, ha én most megkérdem a 6-os választ jegyzőt, hogy akkor szerinte MINDEN afgánt be kéne engednünk, elvégre azok a tálib rezsim elől menekülnek Európába tehát még szerinte is "valós" menekültek, bármit is jelentsen ez, szerintetek mit mondana?

2021. dec. 12. 12:45
 8/21 anonim ***** válasza:
85%

#5!

Kicsit tömörítette az info, de dekódolhaó: illegális betelepítés = illegális migránsok betelepítése.

2021. dec. 12. 12:45
 9/21 anonim ***** válasza:
78%
8! Én értettem, de éppen ezt mondom, hogy olyan NINCSEN! Ez egy fiktív valami, olvasd el a 6-os válaszát, ő jó példa arra, hogy mennyire nem értik sokan ezt a helyzetet, azt hiszik, hogy van jó migráns meg rossz migráns. Pedig nincsen.
2021. dec. 12. 12:48
 10/21 anonim ***** válasza:
31%

#9!

Nekem a kedvencem az "illegális embercsempészek". 2015 óta gyakran lehetett hallani meghatározó médiákban a kifejezést. Láttam is magam előtt, hogy OKJ-s embercsempész képzéseket indítanak a megállítására. Ez is egy szakma, fontos, hogy képzett emberek végezzék! :)

2021. dec. 12. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!