Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg nyomkövető chip van a...

Tényleg nyomkövető chip van a vakcinában? Már 10 helyen óvastam.

Figyelt kérdés
Gondoltam má megkérdem itt, mert már segítettetek nekem párszor.
2021. dec. 12. 07:35
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

beszolgáltatni?

Hogy mit?

2021. dec. 12. 12:34
 22/30 anonim ***** válasza:
68%
20-as, igen, olvastam erről is, javaslom Klaus Schwab könyvét elolvasni. Ő a világ gazdasági fórum alapítója, vezetője. Én nem hiszem, hogy mosolyogva szolgáltatnám be azt a keveset, amim van, de a fiatalokat már ebbe az irányba terelik.
2021. dec. 12. 12:46
 23/30 anonim ***** válasza:
52%

Hagyd 21-es, ez is csak egy konteó, mint egy éve volt a 4. oltás.

22! Sajnos én is azt érzékelem, hogy működik a dolog.

2021. dec. 12. 13:35
 24/30 anonim ***** válasza:
74%
A fiatalok sem debilek, hogy chipeket akarjanak hordozni. Az okos telefon teljesen más. Ebben a chipes hülyeségben a világvégét váró bigottak szoktak hinni. Normális ember viszont sosem támogatná.
2021. dec. 12. 13:44
 25/30 anonim ***** válasza:
75%

Ha a nemesség csökkentés a cél, mi szükség van a chipre?

Tulajdonképpen sikerült a népesség csökkentés első felvonésa, hiszen c+ hívatkozva elmaradtak a műtétek,szűrések. További szakadékokat ásva az orvosok elbocsátása, ami felettébb gyanús egy panadémiában.

2021. dec. 12. 13:49
 26/30 anonim ***** válasza:
41%

"A fiatalok sem debilek, hogy chipeket akarjanak hordozni."

Figyeld a történéseket, nem hiszek a konteókban, de sokan már, mint a drogosok mennek a sokadik oltásért, és még így is rendesen rettegnek, hogy meghalnak.

A behódoltatás zseniálisan működik, ha megfigyeled, módszeres a rettegés keltés, a közösségi média, plusz a híroldalak útján, tévét nem nézek, így ott nem tudom, hogy mi a helyzet.

Egy biztos, az EU bizottsága is csak vastagon kisatírozott részletet ismerhetett meg a vakcinaszerződésekből, vajon miért?

Egy szónak is száz a vége, sántít ez az egész ami itt zajlik.

2021. dec. 12. 13:55
 27/30 anonim ***** válasza:
66%

"Ha a nemesség csökkentés a cél, mi szükség van a chipre?"

Totális kontroll, dehogy akarnak megölni.

2021. dec. 12. 13:57
 28/30 anonim ***** válasza:
71%
2021. dec. 12. 14:26
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Te most tudatlanul vagy tudatosan manipulálsz és teszed nevetségessé az antikonteosokat.

A chip van benne helyett azt kérdezd milyen mellékhatásokkal jár az oltás, és hányan haltak (411) bele itthon, és a világon, plusz hány embernél (2,5 millió) okozott súlyos mellékhatást.

Szóval ne chipről hadoválj, te Isten barma!

2021. dec. 12. 21:16
 30/30 anonim ***** válasza:
69%

ennél a kérdésnél is pontosan jól látszódik mi a baja ennek az országnak: túl sok a hülye

ennyi energiaval tényleg jöhetne a Borg, azt is elhinnétek

2021. dec. 13. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!