Tényleg nyomkövető chip van a vakcinában? Már 10 helyen óvastam.
beszolgáltatni?
Hogy mit?
Hagyd 21-es, ez is csak egy konteó, mint egy éve volt a 4. oltás.
22! Sajnos én is azt érzékelem, hogy működik a dolog.
Ha a nemesség csökkentés a cél, mi szükség van a chipre?
Tulajdonképpen sikerült a népesség csökkentés első felvonésa, hiszen c+ hívatkozva elmaradtak a műtétek,szűrések. További szakadékokat ásva az orvosok elbocsátása, ami felettébb gyanús egy panadémiában.
"A fiatalok sem debilek, hogy chipeket akarjanak hordozni."
Figyeld a történéseket, nem hiszek a konteókban, de sokan már, mint a drogosok mennek a sokadik oltásért, és még így is rendesen rettegnek, hogy meghalnak.
A behódoltatás zseniálisan működik, ha megfigyeled, módszeres a rettegés keltés, a közösségi média, plusz a híroldalak útján, tévét nem nézek, így ott nem tudom, hogy mi a helyzet.
Egy biztos, az EU bizottsága is csak vastagon kisatírozott részletet ismerhetett meg a vakcinaszerződésekből, vajon miért?
Egy szónak is száz a vége, sántít ez az egész ami itt zajlik.
"Ha a nemesség csökkentés a cél, mi szükség van a chipre?"
Totális kontroll, dehogy akarnak megölni.
Te most tudatlanul vagy tudatosan manipulálsz és teszed nevetségessé az antikonteosokat.
A chip van benne helyett azt kérdezd milyen mellékhatásokkal jár az oltás, és hányan haltak (411) bele itthon, és a világon, plusz hány embernél (2,5 millió) okozott súlyos mellékhatást.
Szóval ne chipről hadoválj, te Isten barma!
ennél a kérdésnél is pontosan jól látszódik mi a baja ennek az országnak: túl sok a hülye
ennyi energiaval tényleg jöhetne a Borg, azt is elhinnétek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!