Tényleg nyomkövető chip van a vakcinában? Már 10 helyen óvastam.
Tipikusan olyan ember, aki mindenféle propaganda célközönsége. Ha sokszor elmondják neki, akkor már igaz is lesz.
A kedvencem konteóm az első oltás a chip, a második az akksi. Arra senki sem ad választ, hogy miért nem a gyerek kötelező oltásába rakják bele. Az ellen nincs olyan ellenállás sem. Baromság az egész!
Chio Chips benne
Ha jól tudom paprikás és sajtos is
Ez egy ugyanakkora marhaság, mint a grafénoxid, férgek a maszkban, meg jasonlók. Nincs chip az oltásban, nem vagyok full tájékozott a témában, de még technikailag sem tartunk ott szerintem.
A chip, az okostelefonokon futó greenpasst váltja majd, valamikor, néhány év múlva. Meg kell még várni, hogy kihaljon az a generáció, aki nem tud okostelefont használni, így nem tud bekerülni a greenpass rendszerbe sem. Ezzel a chippel lehet majd fizetni, utazni, különféle helyekre belépni stb. Ez most, egyenlőre okoseszközökön fut még egy darabig, ezt váltja majd a testbe ültetett chip. Ami már tulképp kész is van, erről nyiltan beszélnek is, semmi titok nincs benne.
"Ezzel a chippel lehet majd fizetni, utazni, különféle helyekre belépni stb."
Igen, és azzal is tisztában vagy, hogy mosolyogva fogod majd a magántulajdonodat beszolgáltatni a közösbe, ebben sincsen semmi titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!