Tényleg nyomkövető chip van a vakcinában? Már 10 helyen óvastam.
Figyelt kérdés
Gondoltam má megkérdem itt, mert már segítettetek nekem párszor.2021. dec. 12. 07:35
1/30 anonim válasza:
Csak az elso oltasban van chip ... ismetlo oltasoktol kezdve CHIPS :)))
3/30 anonim válasza:
Attól hogy valamit sokszor olvasol még nem lesz igaz. Nincs benne chip.
4/30 anonim válasza:
Hát, ez erősen minősiti azt, hogy milyen forrásokból tájékozódsz.
Nem, természetesen nincs chip benne.
6/30 BlackSword válasza:
Minek tennéknek bele, ott a telefon ami nélkül sz@rni se mész...
7/30 anonim válasza:
Korán reggel már ennyire unatkoztál?
8/30 anonim válasza:
Abban van a chip, amiről a kérdést írtad barátom. 🙃
9/30 anonim válasza:
Egyrészt, oké, hogy 10 helyen olvastad, de ettől még nem lesz feltétlenül semmi sem igaz.
Én is 10-szer, de akár 150-szer is leírhatnám neked, hogy én a Marsról származok, de szerinted ez igaz?:D
Másrészt, nagyon nem mindegy, hol olvastad.Javaslom, ne a titkokszigete.hu-t és az eltitkoltigazsagok.hu-t olvastad, mert ezek híresen fake news (hamis hírek) gyárak. Olvass inkább megbízhatóbb, "nevesebb" híroldalakat, pl. HVG, Origo, 24.hu stb.
10/30 anonim válasza:
Majd az azonosításhoz kell, de nem chip van benne. A lényeg, a teljes kontroll lesz, illetve első körben a behódolás, ez már működik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!