Ha vezető politikus lennél és BÜNTETLENÜL megtehetnéd hogy ellopsz pár milliárdot, megtennéd?
Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 13:39
A kérdező szavazást indított:
Alap
Nem, az erkölcsi integritásom fontosabb
27 szavazat
2/10 anonim válasza:
Igen és az Andikát is megdugnám.
3/10 A kérdező kommentje:
Úristen, csupa igenlő válasz csak... ennyire tolvaj mentalitásúak a magyarok?
2021. dec. 10. 13:48
4/10 anonim válasza:
Nem, a képviselői fizetésem több, mint elég lenne. Jobban tartanék attól, hogy a csőcselék kitúr, megzsarol, megfenyeget, mert nem megyek bele a mocskos játékaikba.
5/10 anonim válasza:
Mihez lehet kezdeni magáncélra ennyi pénzzel? Inkább fejlesztenék sok mindent.
6/10 anonim válasza:
Nem, találnék modót, hogy megszedjem magam lopás nélkül is.
7/10 anonim válasza:
Mivel a pénz és vagyon boldogít, a boldogságom kedvéért amint alkalmam nyílna büntetlenül milliárdok ellopására, minden alkalommal.
8/10 anonim válasza:
Igen, és néhány kivétellel mindenki más is.
9/10 anonim válasza:
Politikusi fizetés mellett nem tudom hogy miért kellene lopnom...
azt se tudnám elkölteni, bár igaz hogy engem nem izgat a proli-presztízs, én kivételnek számítok. De a többség viszont akarna német "prémium" autókat, olaszosan, franciásan hangzó márkás túlárazott kínai ruhát, bizsukat, stb, amivel mutathatja, hogy "na nézzétek! Én megcsináltam! Mekkora májer vagyok!".
10/10 anonim válasza:
Amikor ilyen jellegű dologba belemegy valaki zsarolhatóvá válik, ebből fakadóan már a döntései nem a saját döntései, hanem az oligarcháké.
Onnantól kezdve őket helyezi előre a néppel szemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!